Κιέζα: Η Φιορεντίνα ανέβασε βίντεο στο TikTok με τη... βουτιά του στο 1-0 της Γιουβέντους! (vid)

Κιέζα: Η Φιορεντίνα ανέβασε βίντεο στο TikTok με τη... βουτιά του στο 1-0 της Γιουβέντους! (vid)

bet365

Σε μια μάλλον... παρορμητική κίνηση αφού το βίντεο κατέβηκε λίγα λεπτά μετά, η Φιορεντίνα πόσταρε κλιπάκι στο Tik-Tok με τη... βουτιά του πρώην παίκτη της, Φεντερίκο Κιέζα, εξ αιτίας της οποίας οι Βιόλα έμειναν με δέκα παίκτες στο ματς με τη Γιουβέντους.

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος από την αποχώρηση του με προορισμό τη «μισητή» Γιουβέντους, ωστόσο, ο Φεντερίκο Κιέζα εξακολουθεί να... πειράζει τη Φιορεντίνα και τους ανθρώπους της. Οι άνθρωποι των Βιόλα δεν «χώνεψαν» εύκολα τη μεταγραφή του στους Μπιανκονέρι και το πρόσφατο ματς των δύο ομάδων αποτέλεσε τη νέα αφορμή για να ασχοληθούν μαζί του, αυτή τη φορά με ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Tik-Tok!

Συγκεκριμένα, η Φιορεντίνα πόσταρε ένα βιντεάκι από τη φάση της αποβολής του Μιλένκοβιτς, ο οποίος άφησε με 10 παίκτες τους φιλοξενούμενους κι άνοιξε τον δρόμο για την ζόρικη επικράτηση των γηπεδούχων. Μία φάση, όμως, στην οποία μετείχε και ο Κιέζα, με τον πρώην φορ των Βιόλα να εκμαιεύει το φάουλ και κατά συνέπεια και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, προκαλώντας τις «φωνές» των ανθρώπων της Φλωρεντίας για... βουτιά.

Αυτές οι «φωνές» αποτυπώθηκαν στο επίμαχο βίντεο, το οποίο, όμως, κατέβηκε λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευσή του!

 

SERIE A Τελευταία Νέα