Σασουόλο - Ίντερ 1-2: Ανατροπή με Τζέκο - Λαουτάρο (vid)

Newsroom
Σασουόλο - Ίντερ 1-2: Ανατροπή με Τζέκο - Λαουτάρο (vid)

bet365

Η συνήθεια που έγινε λατρεία... Η Ίντερ ανέτρεψε ακόμα ένα ματς και με τους Τζέκο - Λαουτάρο σε ρόλο οδηγού επικράτησε 2-1 της Σασουόλο και συνεχίζει ακάθεκτη το κυνήγι της κορυφής.

Νίκη με ανατροπή, νίκη με ρεκόρ. Η Ίντερ ακολούθησε τη... γνωστή συνταγή της φετινής σεζόν, αφού παρά το προβάδισμα της Σασουόλο έφερε τούμπα το ματς, με το εκρηκτικό δίδυμο Τζέκο - Λαουτάρο να σκοράρει από ένα γκολ ο καθένας και να να οδηγεί τους Νερατζούρι στους τρεις βαθμούς.

Εκρηκτικοί Τζέκο - Λαουτάρο, νίκη και τρελό σερί

Μόλις στο 22΄ οι γηπεδούχοι έδειξαν πως θα βάλουν... δύσκολα στο σύνολο του Ιντζάκι. Ο Μπεράρντι έστησε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι και νίκησε τον Χαντάνοβιτς για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Παρόλα αυτά η Ίντερ φάνηκε να αντιμετωπίζει μια... γνώριμη για εκείνη κατάσταση και έφτασε στην ανατροπή μέσα σε περίπου ένα μισάωρο. Αρχικά ο Τζέκο, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση, ισοφάρισε και έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου αφού έγινε μόλις ο πρώτος που σκοράρει έξι γκολ στις επτά πρώτες αγωνιστικές στην παρθενική του χρονιά με την Ίντερ έπειτα από τον Ρονάλντο.

Η ολική ανατροπή σημειώθηκε τελικά στο 82΄με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ να παίρνει το όπλο του και να γράφει το 1-2 μέσα στην έδρα της Σασούολο, σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ για την Ίντερ η οποία πλέον τρέχει 13 σερί ματς με τουλάχιστον δυο γκολ ενεργητικό.

Σασουόλο (Αλέσιο Ντιονίσι): Κονσίλι, Μούλντουρ, Κίρικες, Φεράρι, Ροζέριο, Φρατέσι (86΄Σκαμάκα), Λόπεζ, Μπεράρντι, Τζούρισιτς (75΄Τραορέ), Μπόγκα, Ντεφρέλ (64΄Ρασπαντόρι)

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι (57΄Ντιμάρκο), Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ντάμφρις (57΄ Νταρμιάν), Πέρισιτς, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (57΄ Βιδάλ), Κορέα (57΄Τζέκο), Λαουτάρο (88΄Νταμπρόζιο)

 

SERIE A Τελευταία Νέα