Ίντερ - Αταλάντα 2-2: Σπατάλησαν αμφότερες την ευκαιρία (vid)

Newsroom
Ίντερ - Αταλάντα 2-2: Σπατάλησαν αμφότερες την ευκαιρία (vid)

bet365

Ένα εκρηκτικό φινάλε στο Μιλάνο είδε την Ίντερ να χάνει πέναλτι και την Αταλάντα να σκοράρει γκολ... φάντασμα, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τις δυο ομάδες να αποδέχονται την μοιρασιά (2-2).

Βίοι... παρόμοιοι, με τους τρεις βαθμούς στη βαθμολογία να είναι το μοναδικό που τις χωρίζει. Ίντερ και Αταλάντα προέρχονταν από σερί νικών, βρίσκονταν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και αναζητούσαν τη νίκη με επιθετικό ποδόσφαιρο.

Όταν όμως η ευκαιρία παρουσιάστηκε, αμφότερες την είδαν να χάνεται μέσα από τα χέρια τους, με τους Νερατζούρι να σπαταλούν πέναλτι στο 85΄ και τρία λεπτά αργότερα το VAR να ακυρώνει γκολ του Πίκολο για τους φιλοξενούμενους, επιφέροντας ξανά την απόλυτη ισορροπία και τους μορφασμούς αποδοχής στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών.

Μπροστά από νωρίς η Ίντερ, το γύρισε η Αταλάντα

Οι συγκινήσεις πάντως ξεκίνησαν από νωρίς. Μόλις στο 5΄ο Λαουτάρο Μαρτίνες έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους, απέβαλε το άγχος από τους συμπαίκτες του και έδωσε το έναυσμα για τη συνέχεια του σερί.

Παρόλα αυτά οι Νερατζούρι δεν ακολούθησαν τα χνάρια του Αργεντινού και είδαν τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν δυναμικά για να φέρουν τούμπα το ματς μέσα σε 8 λεπτά!

Η αρχή έγινε με τη σουτάρα του Μαλινόφσκι με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο οποίος ζύγισε το πόδι του και εκτέλεσε τον Χαντάνοβιτς για να πετύχει το 10 γκολ του στη Serie A με σουτ εκτός περιοχής. Το... έργο πάντως δεν είχε τελειώσει αφού μόλις στο 38΄το σύνολο του Γκασπερίνι έφτασε στην απόλυτη ανατροπή, με τον Τολόι να παίρνει το ριμπάουντ έπειτα από ασθενή απόκρουση του Σλοβένου κίπερ σε πρώτο χρόνο και να βάζει μπροστά την ομάδα του.

Γκολ Τζέκο και... αναίρεση της χαράς

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ προσπάθησε να επανέλθει, έκανε τον ρυθμό ακόμη πιο εκρηκτικό και αφού δεν το πλήρωσε στην άμυνα τελικά έφτασε στην ισοφάριση με τον Τζέκο στο 71΄. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, αμφότεροι οι μονομάχοι τα έδωσαν όλα, όμως έμειναν στον... Χ. Η ευκαιρία για το τρίποντο πάντως παρουσιάστηκε και στις δυο, με τον Ντιμάρκο αρχικά να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι (85΄) για τους γηπεδούχους και το ακυρωμένο γκολ του Πίκολο (88΄) μετά και από τσεκ στο VAR να ολοκληρώνει τον επίλογο του πιο εκρηκτικού ματς στη φετινή Serie A (40 σουτ στο σύνολο).

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Βράϊ, Μπαστόνι (57΄Ντιμάρκο), Νταρμιάν (57΄Ντάμφρις), Πέρισιτς, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (57΄Βετσίνο), Τζέκο, Λαουτάρο (81΄Σάντσες)

Αταλάντα (Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Παλομίνο (70΄Μέλε), Τζαπακόστα (77΄Πάσαλιτς), Γκοσένς, Ντε Ρουμ, Φρόλερ, Πεσίνα (63΄Ντζίμσιτι), Ζαπάτα (63΄Πίκολι), Μαλινόφσκι (62΄Ίλισιτς)

 

SERIE A Τελευταία Νέα