Ίντερ: Η 3η φανέλα είναι αφιερωμένη στην ισότητα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ίντερ: Η 3η φανέλα είναι αφιερωμένη στην ισότητα (vid)

bet365

Το ποδόσφαιρο οφείλει να λειτουργεί ως όπλο κατά των διακρίσεων, του ρατσισμού και κάθε είδους διαχωρισμού, με την Ίντερ ν' αφιερώνει την 3η της φανέλα σε αυτό τον σκοπό.

Οι «νερατζούρι» αποφάσισαν το σχέδιο και τα χρώματα της νέας 3ης εμφάνισής τους για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, να περνούν ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της ανθρωπότητας.

«Συχνά είμαστε σε απόσταση. Διαφέρουμε σε κουλτούρα, γενιές, ή απλά γιατί μας χωρίζουν τα σύνορα. Όμως, δεν υπάρχει καμία απόσταση στους “νερατζούρι” διότι είμαστε όλοι κοντά, είμαστε όλοι αδέρφια του κόσμου» αναφέρει η ομάδα του Μιλάνου στην παρουσίαση της φανέλας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED