Γιουβέντους: Εξετάζει Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ σε περίπτωση που φύγει ο Ρονάλντο

Κώστας Τόπας
Η Γιουβέντους εξετάζει τις περιπτώσεις των Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Αλεξάντρ Λακαζέτ για να καλύψει το κενό που θα αφήσει στην επίθεση ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος αστέρας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την «Γηραιά Κυρία», καθώς επιθυμία του είναι να αποχωρήσει άμεσα από τον ιταλικό σύλλογο. Η Γιουβέντους πάντως περιμένει πρόταση η οποία να αγγίζει τουλάχιστον τα 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσει να φύγει.

Παράλληλα, η διοίκηση της Γιουβέντους έχει σχηματίσει μία λίστα με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, σε περίπτωση που τελικά ο 36χρονος επιθετικός πει «αντίο». Οι Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Αλεξάντρ Λακαζέτ της Άρσεναλ, βρίσκονται ψηλά στη λίστα των «μπιανκονέρι» οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πορτογάλου.

Ο Μικέλ Αρτέτα πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στους δύο ποδοσφαιριστές τους ρόλους που θα έχουν στο φετινό ρόστερ με τον Λακαζέτ να είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση. Από την άλλη η διοίκηση των «κανονιέρηδων» είναι ανοιχτή στο να ακούσει προτάσεις, που ενδεχομένως να φτάσουν στα γραφεία της, για τον Ομπαμεγιάνγκ.