Γιουβέντους: Μετά από 35 χρόνια έκανε μόνο 2 μεταγραφές

Γιουβέντους: Μετά από 35 χρόνια έκανε μόνο 2 μεταγραφές

Κώστας Τόπας
Γιουβέντους: Μετά από 35 χρόνια έκανε μόνο 2 μεταγραφές

bet365

Επειτα από 35 ολόκληρα χρόνια η Γιουβέντους κινήθηκε σε ρηχά νερά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας αποκτήσει μόνο δύο ποδοσφαιριστές, ενόψει της νέας σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα από την Ίντερ, μετά από εννέα σερί κατακτήσεις και αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Champions League από την Πόρτο, η Γιουβέντους δεν προχώρησε σε ριζικές αλλαγές του ρόστερ.

Μέχρι τώρα, η «Γηραιά Κυρία» έχει αποκτήσει τον Κάιο Ζόρζε από την Σάντος, για τον οποίο έβγαλε 3 εκατομμύριa ευρώ από τα ταμεία της, και τον Μάνουελ Λοκατέλι, έχοντας συμφωνήσει με τη Σασουόλο για διετή δανεισμό και 35 εκατ. ευρώ που θα καταβληθούν το 2023.

Μετά τη χειρότερη σεζόν της τελευταίας δεκαετίας, η Γιουβέντους έχει προσθέσει στο δυναμικό της μόνο 2 παίκτες και σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, ήταν το 1986, όταν τότε οι «μπιανκονέρι» είχαν αποκτήσει τον Μπενιαμίνο Βινιόλα από την Βερόνα και Ρομπέρτο Σολντέ από την Αταλάντα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα