Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου, η Ελληνίδα καλλονή που τράβηξε τα βλέμματα με τη νέα φανέλα της Βενέτσια στο Gazzetta: «Εχω αδυναμία στον ΠΑΟΚ»

Κώστας Τόπας
Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου, η Ελληνίδα καλλονή που τράβηξε τα βλέμματα με τη νέα φανέλα της Βενέτσια στο Gazzetta: «Εχω αδυναμία στον ΠΑΟΚ»

bet365

Η Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου, η Ελληνίδα καλλονή η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις ποζάροντας για τη νέα εμφάνιση της Βενέτσια, μιλάει στο Gazzetta για την φωτογράφιση με την ιταλική ομάδα, την σχέση της με τον αθλητισμό αλλά και για την αγάπη της με τον ΠΑΟΚ.

Η Βενέτσια επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια της Serie A, έπειτα από μια 20ετια και πρόσφατα έδωσε στο φως της δημοσιότητας τη νέα εντός έδρας εμφάνιση που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της.

Σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικού ιματισμού Kappa κυκλοφόρησε μια υπέροχη ρετρό φανέλα, αλλά τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε το μοντέλο που τις προμόταρε, η ανιψιά του παλαίμαχου τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιοτοπούλου, Θεοπίστη.

Η πανέμορφη Ελληνίδα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο γεγονός ότι η νέα εμφάνιση απέσπασε ακόμη περισσότερα θετικά σχόλια στα social media. Μιλώντας στο Gazzetta, η Θεοπίστη εξιστορεί το παρασκήνιο της φωτογράφισης και δηλώνει πως δεν περίμενε να έχει τέτοια απήχηση.

«Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Venezzia FC προσέγγισε εμένα και το πρακτορείο που με εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Agencia Models. Η φωτογράφιση φυσικά δε μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού εκτός από το "σπίτι" της ομάδας, τη Βενετία. Έτσι είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτή την πανέμορφη πόλη.

Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή της ανάρτησης αλλά μέχρι και τώρα, με βρίσκει έκπληκτη όλο αυτό γιατί δεν περίμενα όλη αυτήν την απήχηση. Φυσικά πρόκειται για ένα αποτέλεσμα για το οποίο δούλεψε όλο το team και χαίρομαι που είχε τόση μεγάλη ανταπόκριση. Λαμβάνω συνεχώς πολύ κολακευτικά μηνύματα από πολύ κόσμο, όχι μόνο από Ιταλούς αλλά και από Έλληνες».

Βέβαια, η Βενέτσια δεν επέλεξε τυχαία την Ελληνικά καλλονή, καθώς όπως η ίδια δήλωσε στο Gazzetta έχει πολύ καλή σχέση με τον αθλητισμό, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει και την αγάπη της για τον ΠΑΟΚ.

«Είχα και έχω παρά πολύ καλή σχέση με τον αθλητισμό, Από μικρή ασχολούμουν με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, ενόργανη γυμναστική και καράτε. Τον τελευταίο καιρό μου αρέσει να τρέχω, να κάνω πιλάτες και Yoga. Ο μπαμπάς μου και γενικά η οικογένεια μου είναι πολυ κοντα στον ΠΑΟΚ, έτσι και εγώ από μικρή έχω μια αδυναμία σε αυτή την ομάδα. Φυσικά όμως θέλω όλες οι ελληνικές ομάδες να πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη».

Δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να δούμε ξανά την Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου με τα χρώματα της Βενέτσια και όχι με άλλη φανέλα, καθώς όπως η ίδια δήλωσε: «Για το άμεσο μέλλον έχουμε ανοικτή ακόμα συνεργασία με την συγκεκριμένη ομάδα όποτε για κάποιο διάστημα πιστεύω πως δεν θα με δείτε να ποζάρω για άλλη ομάδα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα