Τορίνο - Ρόμα 3-1: Ανατροπή για παραμονή και... αντίο τετράδα! (vid)

Gazzetta team
Τορίνο - Ρόμα 3-1: Ανατροπή για παραμονή και... αντίο τετράδα! (vid)

bet365

Η Τορίνο νίκησε 3-1 τη Ρόμα με ανατροπή και αγκαλιάζει την παραμονή της στη Serie A, ενώ την ίδια ώρα οι «τζαλορόσι» βλέπουν την τετράδα και το Champions League να απομακρύνεται. Στο -8 από τη Γιουβέντους.

Η Τόρινο υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής (18/4) τη Ρόμα για την 31η αγωνιστική της Serie A και μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, έφτασε όμως στην ανατροπή και τη μεγάλη νίκη (3-1). Η «γκρανάτα» με αυτό το τρίποντο έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία την ίδια ώρα που οι «τζαλορόσι» ουσιαστικά αποχαιρετούν την τετράδα (στο -8 από τη Γιουβέντους).

Η ομάδα της Αιώνιας Πόλης άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με τον Μπόρχα Μαγιοράλ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σανάμπρια στο 57ο λεπτό και πήραν το προβάδισμα με τον Σιμόνε Τζάτζα στο 72ο. Ο Ντιαβαρά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85ο λεπτό και η Τορίνο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα στον εναπομείναντα χρόνο.

Ο Τομάς Ρινκόν στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου από ασίστ του Αντρέα Μπελότι διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Η Τορίνο βρίσκεται στην 15η θέση με 30 βαθμούς στο +5 (με ματς λιγότερο) από την Κάλιαρι. Η Ρόμα έμεινε στην 7η θέση με 54 βαθμούς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα