Ναϊνγκολάν: «Ο Κόντε μου είπε ότι φταίω για όλα ενώ έπαιξα μόνο οκτώ λεπτά στην Ίντερ»

Κώστας Τόπας
Ναϊνγκολάν: «Ο Κόντε μου είπε ότι φταίω για όλα ενώ έπαιξα μόνο οκτώ λεπτά στην Ίντερ»

bet365

O Ράτζα Ναϊνγκολάν δόθηκε δανεικός στην Κάλιαρι δανεικός ως το τέλος της σεζόν από την Ιντερ, με τον έμπειρο χαφ να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευση του για τα λίγα λεπτά συμμετοχής μιλώντας παράλληλα και για τη διαφωνία που είχε με τον Κόντε.

Ο 32χρονος μέσος από εδώ και πέρα θα φοράει τη φανέλα της Κάλιαρι, μετά την απόφαση της Ίντερ να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Η αλήθεια είναι πως ο Α​ντόνιο Κόντε ήταν ο υπαίτιος που ο ​Ναϊνγκολάν δεν παρέμεινε στους «νερατζούρι» καθώς δεν πίστεψε ποτέ στις δυνατότητες του και δεν τον συμπεριελάμβανε στα πλάνα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Corriere dello Sport», ο Βέλγος άσος μίλησε για τη σχέση του με τον Ιταλό τεχνικό αλλά και για την πανδημία που έχει επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη.

«Ο κορονοϊός σκότωσε πρώτα το ποδόσφαιρο, μετά τη ζωή όλων και τελικά σκότωσε τον κόσμο. Δεν είμαι απαισιόδοξος αλλά ρεαλιστικός. Έχω υποφέρει από τον Covid και ήμουν τυχερός γιατί δεν είχα καν πυρετό. Αλλά ανησυχώ για την κρίση που αφήνει, για εκείνους που έχουν χάσει τη δουλειά τους, για τους ηλικιωμένους και τους πιο αδύναμους. Θα πρέπει να λάβουν το εμβόλιο πριν από οποιονδήποτε άλλο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διαφωνίες του με τον Αντόνιο Κόντε.

«Είναι καλός προπονητής, αλλά με πονάει όταν μου είπε πως εγώ φταίω για όλα ενώ μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ μόνο οκτώ λεπτά. Τι θα μπορούσα να κάνω σε οκτώ λεπτά; Αλλά τότε δεν είπα τίποτα, ούτε άνοιξα τη διαμάχη, ούτε τώρα. Δεν έχασα μια προπόνηση ούτε άργησα ποτέ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ναϊνγκολάν στη συνέντευξή του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα