Γιουβέντους – Νάπολι: Προς Μάιο η νέα ημερομηνία, λόγω του «φορτωμένου» προγράμματος

Gazzetta team
Γιουβέντους – Νάπολι: Προς Μάιο η νέα ημερομηνία, λόγω του «φορτωμένου» προγράμματος

bet365

Το καλεντάρι σε Serie A κι Ευρώπη για το 2021 είναι ασφυκτικά γεμάτο κι ως εκ τούτου, ο μονόδρομος για τη διεξαγωγή του Γιουβέντους-Νάπολι φαίνεται πως είναι το τέλος της σεζόν στα μέσα Μαΐου.

Το Γιουβέντους-Νάπολι θα διεξαχθεί κανονικά μετά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Serie A, ωστόσο, προς το παρόν η νέα ημερομηνία του επίμαχου ντέρμπι οδεύει προς… Μάιο.

Στον απόηχο της δικαίωσης των Παρτενοπέι, που πήραν πίσω τον χαμένο τους βαθμό κι έπιασαν τους Μπιανκονέρι στην 3η θέση, τα ιταλικά Μέσα γράφουν ότι το πιθανότερο χρονικό σημείο για να οριστεί το παιχνίδι είναι το τέλος της σεζόν. Κι αυτό διότι το φορτωμένο πρόγραμμα από τις αρχές του 2021 δεν επιτρέπει νωρίτερη ημερομηνία.

Σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport», η αναμέτρηση θα μπορούσε να οριστεί μέσα στον Ιανουάριο, αλλά η διεξαγωγή του μεταξύ τους τελικού του Σούπερ Καπ στις 20 του μήνα το καθιστά αδύνατο. Το μόνο που μπορεί φαινομενικά να αλλάξει τη μοίρα του ντέρμπι είναι να αποκλειστούν αμφότερες οι ομάδες νωρίς από τα νοκ-άουτ του Champions League και του Europa League αντίστοιχα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα