Κορονοϊός: Ανω - κάτω η Λάτσιο

Κορονοϊός: Ανω - κάτω η Λάτσιο

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ανω - κάτω η Λάτσιο

bet365

To...χάος του κορονοϊού συνεχίζεται στη Λάτσιο και σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport τέσσερις παίκτες παραμένουν θετικοί.

Το θέμα που έχει προκύψει στη Λάτσιο με τους παίκτες που ήταν θετικοί στον κορονοϊό και μετά αρνητικοί, μπορεί να αποδειχθεί σοβαρό. Οι Λατσιάλι πήγαν στη Ρωσία για να παίξουν με τη Ζενίτ χωρίς τους Ιμόμπιλε, Λέιβα και Στρακόσια, μετά από παρέμβαση της UEFA. Μάλιστα, δεν είναι τυχαία η παρέμβαση για τους συγκεκριμένους παίκτες, αφού φέρονται να είχαν βρεθεί θετικοί σε τεστ που είχε γίνει. Ο Ιμόμπιλε είχε αγωνιστεί πριν στο ματς με την Τορίνο, όπου μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν ήταν αρνητικός. Ο διεθνής Ιταλός φορ είχε βρεθεί θετικός σε τεστ λίγες μέρες πριν το ματς με τη Γκρανάτα, αλλά μετά η Λάτσιο είπε ότι βγήκε αρνητικός και έτσι μπήκε στην αποστολή κι έπαιξε!

Το Γραφείο Υγείας της Περιφέρειας μπερδεύει τα πράγματα, αφού αναφέρει ότι οι Λατσιάλι ποτέ δεν ενημέρωσαν, όπως είναι υποχρεωμένοι να κάνουν με βάση το σχετικό πρωτόκολλο, ποιοι παίκτες είχαν βρεθεί θετικοί. Τώρα, η Gazzetta dello Sport τονίζει πως Ιμόμπιλε, Λέιβα, Στρακόσια, Άντερσον και Λατσάρι παραμένουν εκτός αποστολής!

 

SERIE A Τελευταία Νέα