Ο Μπονούτσι απέρριψε την Σίτι και παραμένει στη Γιουβέντους

Ο Μπονούτσι απέρριψε την Σίτι και παραμένει στη Γιουβέντους

Κώστας Τόπας
Ο Μπονούτσι απέρριψε την Σίτι και παραμένει στη Γιουβέντους

bet365

Κάτοικος Τορίνου, θα συνεχίσει να είναι ο Λεονάρντο Μπονούτσι, καθώς απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» αναζητούν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Μία από αυτές ήταν κι αυτή του 33χρονου στόπερ της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι.

Οπως αναφέρει το «Sky Sport Italia», η διοίκηση της Σίτι, έλαβε αρνητική απάντηση, όταν ρώτησε για πιθανή μεταγραφή του Μπονούτσι, καθώς ο Ιταλός αμυντικός ήταν αποφασισμένος για την παραμονή του στον ιταλικό σύλλογο.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Γιούβε, πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα, μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2024, ενώ τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τον νέο προπονητή του συλλόγου, Αντρέα Πίρλο σε αυτό το νέο του ξεκίνημα.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, έως τώρα έχει καταγράψει 407 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους, κατακτώντας 8 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ιταλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα