Μίλαν - Αταλάντα 1-1

Μίλαν και Αταλάντα έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να ανέβουν στην 5η θέση, ενώ η ομάδα του Μπέργκαμο δίνει το δικαίωμα στην Ίντερ να την ρίξει από την 2η θέση και στη Γιουβέντους να πάρει το πρωτάθλημα με νίκη ή ισοπαλία επί της Σαμπντόρια!

Η Μίλαν έχασε την ευκαιρία να ανέβει - έστω και προσωρινά - στην 5η θέση μιας και έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα στο «Σαν Σίρο».

Οι ροσονέρι άνοιξαν το σκορ με το τρομερό γκολ του Τσαλχάνογλου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 14'!

Στο 34', ωστόσο, ο Ζαπάτα έκανε το 1-1, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Ντοναρούμα να πιάνει πέναλτι του Μαλινόφσκι στο 24'.

Πάντως, η Μίλαν για 10η σερί αγωνιστική παραμένει αήττητη έχοντας 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αυτή η αντεπίθεση ωστόσο, μπορεί να μην είναι αρκετή λόγω του ότι με νίκη η Ρόμα κόντρα στην Φιορεντίνα της ξεφεύγει στο +4!

Από την άλλη, η Αταλάντα είναι στους 75 βαθμούς και θα περιμένει να δει αν θα την αφήσει πίσω της η Ίντερ η οποία παίζει στην έδρα της Τζένοα. Φυσικά, αν η Γιουβέντους νικήσει ή πάρει ισοπαλία με την Σαμπντόρια, τότε κλειδώνει και το φετινό πρωτάθλημα!