Κριστιάνο Ρονάλντο: Στα 35 του συνεχίζει και δίνει απαντήσεις στους επικριτές του (infographic & vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στα 35 του συνεχίζει και δίνει απαντήσεις στους επικριτές του (infographic & vids)

Κώστας Τόπας
Κριστιάνο Ρονάλντο: Στα 35 του συνεχίζει και δίνει απαντήσεις στους επικριτές του (infographic & vids)

bet365

Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει την κλάση του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία. Παρά τα 35 του χρόνια, ο Πορτογάλος συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Μίλαν, μπορεί οι «μπιανκονέρι» να μην πήραν την πολυπόθητη νίκη στον ντέρμπι, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το γκολ που σκόραρε, κατέγραψε ένα ακόμη ρεκόρ στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η αλήθεια είναι πως το 2020, έχει ξεκινήσει με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Πορτογάλο άσο. Το μαρτυρούν και τα στατιστικά άλλωστε καθώς από το πρώτο ματς που έδωσε για αυτό το έτος, έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 13 φορές για την Serie A και 2 για το Champions League.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα τελευταία 17 παιχνίδια για το πρωτάθλημα είναι πάντα μέσα σε όλες τις φάσεις και βοηθάει την ομάδα του, είτε με τα τέρματα που πετυχαίνει είτε με τις ασίστ.

Εως τώρα σε αυτές τις 17 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 21 και έχει σερβίρει γκολ 4 φορές. Αυτό και μόνο αποδεικνύει πως η ηλικία δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου, συνεχίζοντας τις τρομερές επιδόσεις του με τη «Γηραιά Κυρία».

ΠΗΓΗ: Sofascore

Στο ντέρμπι με τη Μίλαν, κατάφερε να γράψει, γι' ακόμη μία φορά, ιστορία στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα των κεντρικών αμυντικών των ροσονέρι, Κιάερ και Ρομανιόλι και στη συνέχεια με υπέροχο πλασέ, νίκησε τον Σέζνι για το 2-0.

Με αυτό το γκολ, έφτασε τα 30 τη φετινή σεζόν για όλες τις διοργανώσεις με την Γιουβέντους. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά όπου ο 35χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου, φτάνει τα 30 τέρματα σε μία σε σεζόν. Στις 10 από τις 11 τελευταίες όχι μόνο έχει πετύχει τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων αλλά έχει καταφέρει να τον ξεπεράσει.

Η πιο εντυπωσιακή του σεζόν ήταν το 2014/15, όταν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ρεάλ. Τότε είχε «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα 61 φορές! Μόνο την πρώτη του χρονιά στους Μαδριλένους σημείωσε 33 τέρματα. Εκτοτε τα νούμερα του εντυπωσιάζουν.

Η μοναδική σεζόν, η οποία μπορεί να μην χαρακτηριστεί τόσο εντυπωσιακή όσο οι υπόλοιπες είναι η περυσινή, στη πρώτη του χρονιά στη Γιουβέντους. Τα 28 τέρματα που σκόραρε ήταν τα λιγότερα που έχει πετύχει στις 10 από τις 11 τελευταίες του σεζόν.

Φέτος, μετά το γκολ κόντρα στη Μίλαν, έφτασε τα 30 και έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει την επίδοση του τη σεζόν 2009/10 αν καταφέρει να πετύχει τρία ακόμα τέρματα. Το μόνο σίγουρο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει να δώσει πολλά ακόμα στο ποδόσφαιρο και να δώσει απαντήσεις σε όλους όσους ακόμα και τώρα αμφισβητούν την κλάση του...

ΠΗΓΗ: Sofascore

 

SERIE A Τελευταία Νέα