Ιντερ – Μπολόνια 1-2: Ανατροπή και όνειρα Ευρώπης (vid)

Ιντερ – Μπολόνια 1-2: Ανατροπή και όνειρα Ευρώπης (vid)

bet365

Αδιάφορη βαθμολογικά η Ιντερ, έβγαλε κακή εικόνα στο εντός με την Μπολόνια και αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε 1-2, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στο -5 από το Europa League.

Το κίνητρο πάντα μετράει. Και η Ιντερ ξεκάθαρα δεν έχιε κανένα βαθμολογικό. Οι Νερατζούρι πρωτάθλημα δεν προλαβαίνουν να πάρουν, αλλά ούτε και τη θέση τους στην τετράδα γίνεται να χάσουν, καθώς βρίσκονται στο +16 από την 5η Ρόμα. Κάπως έτσι λοιπόν, ενώ προηγήθηκαν στο εντός με την πολύ καλή φέτος Μπολόνια, τελικά ηττήθηκαν 1-2, με τους νικητές να παραμένουν στο -5 από τη Μίλαν και να ονειρεύονται έξοδο στο Europa League (σ.σ.: η 7η Νάπολι έχει κατακτήσει το Κύπελλο).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ έπειτα από την κεφαλιά ψαράκι του Μαρτίνες που σταμάτησε στο δοκάρι και τον Λουκάκου να σκοράρει στην επαναφορά για 20ή φορά στο πρωτάθλημα. Μάλιστα έγινε μόλις ο τέταρτος στην ιστορία του club που έχει βάλει τόσα γκολ σε 30 αγωνιστικές.


Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω. Παρά το ότι βρέθηκαν με παίκτη λιγότερο (57' Σοριάνο) και αφού ο Μαρτίνες έχασε πέναλτι για το 2-0 (62'), ισοφάρισαν με τον Γιουβάρα (74'). Στο 77' αποβλήθηκε ο Μπαστόνι της Ιντερ και τρία λεπτά αργότερα ο Μπάρουου χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, αφήνοντας εκείνη του Αντόνιο Κόντε σε περίεργη ψυχολογία.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Ντ' Αμπρόζιο, Μπαστόνι, Γιανγκ (85' Μπιράγκι), Κνατρέβα, Ερικσεν (75' Αλέξις Σάντσες), Μπρόζοβιτς (88' Μπόρχα Βαλέρο), Γκαλιαρντίνι (88' Βεσίνο), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (85' Εσπόζιτο)

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Ντένσβιλ, Ντάικς, Ντανίλο, Τομιγιάσου (65' Μπάνι), Σοριάνο, Σούτεν, Ντομίνγκες (86' Μπάλντουρσον), Σανσόνε (65' Γιουβάρα), Ορσολίνι (65' Παλάσιο), Μπάροου (85' Σβάνμπεργκ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα