Serie A, το… εξπρές του μεσονυχτίου

Gazzetta team
Serie A, το… εξπρές του μεσονυχτίου

bet365

Το πρόγραμμα επιστροφής του ιταλικού πρωταθλήματος φέρνει τα περισσότερα ματς στις 22:45 ώρα Ελλάδας και όλα θα κριθούν μετά τα… μεσάνυχτα.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, η Serie A όχι μόνο επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στις 20 Ιουνίου, αλλά υπάρχει ήδη και το πρόγραμμα των αγώνων. Αναμενόμενο ήταν ότι τα ματς θα είναι διαδοχικά και η ροή των παιχνιδιών κάπως… άτσαλη σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει, καθότι δεν βγαίνει ο χρόνος, που είναι τρομερά συμπιεσμένος.

Σε τρία Σάββατα από τώρα λοιπόν (20:30 Τορίνο-Πάρμα), θα υπάρχουν σχεδόν καθημερινά ματς και τα περισσότερα εξ αυτών θα διεξάγονται αργά, εξαιτίας και της καλοκαιρινής ζέστης. Ενδεικτικό είναι ότι η Γιουβέντους θα δώσει τα επτά από τα εννέα παιχνίδια της στις 22:45 ώρα Ελλάδας, η Ιντερ αντίστοιχα τα 7/10, ενώ η Λάτσιο τα 6/9. Οσο για την τελευταία αγωνιστική, θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου, με όλα τα ματς να έχουν ώρα έναρξης τις 22:45 (πάντα ώρα Ελλάδας).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα