Ατσέρμπι: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μας αφήνουν να δουλέψουμε στα προπονητικά κέντρα»

Κώστας Τόπας
Ατσέρμπι: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μας αφήνουν να δουλέψουμε στα προπονητικά κέντρα»

bet365

Ο αμυντικός της Λάτσιο, Φραντσέσκο Ατσέρμπι....διερωτήθηκε μέσω του λογαριασμού της Λάτσιο στο twitter, γιατί δεν επιτρέπεται στους ποδοσφαιριστές να προπονηθούν στα αθλητικά κέντρα τη στιγμή όπου τα πάρκα είναι γεμάτα από κόσμο.

Ο έμπειρος κεντρικός της Λάτσιο, τόνισε πως τα μέτρα ασφαλείας στο προπονητικό κέντρο είναι μεγαλύτερα και πως το να τρέξεις ενώ όπως ανέφερε μεταξύ άλλων του λείπει το ποδόσφαιρο.

«Είμαι ποδοσφαιριστής, δεν θέλω να μπαίνω σε διαμάχες. Δεν υπάρχει διαφορά και μπορείτε όλοι να το δείτε. Μπορείς να τρέξεις στο πάρκο, αλλά όχι σε προπονητικό κέντρο όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι μεγαλύτερα. Μιλώντας για ασφάλεια, το προπονητικό κέντρο μπορεί να σου προσφέρει έξτρα ασφάλεια σε σχέση με ένα πάρκο. Σεβόμαστε τους νόμους του κράτους, αλλά έχουμε εγκαταστάσεις που μπορούμε να προπονηθούμε ξεχωριστά, να... νιώσουμε ξανά το χορτάρι.

Έχουμε συνηθίσει την αδρεναλίνη και τον ανταγωνισμό, τώρα θα πρέπει να επιστρέψουμε στα προπονητικά κέντρα και να προσέχουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα πάρκα ανοίγουν για το κοινό και την ίδια ώρα τα προπονητικά κέντρα πρέπει να μείνουν κλειστά. Δεν θέλω να τσακωθώ, αλλά θα ήθελα να λάβω μια κατάλληλη απάντηση. Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που πάρθηκε αυτή η απόφαση. Το έχω ακούσει από πολλούς παίκτες αυτό, αναρρωτιούνται γιατί εμείς που είμαστε επαγγελματίες δεν μας επιτρέπεται να προπονηθούμε στα προπονητικά κέντρα σεβόμενοι τα μέτρα ασφαλείας, ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν τα πάρκα. Θέλουμε απλά να καταλάβουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με ασφάλεια»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A NEWS FEED