Κορονοϊός – Ιταλία: Παραιτήθηκε ο γιατρός - κλειδί στο πρωτόκολλο της επιστροφής!

Gazzetta team
Κορονοϊός – Ιταλία: Παραιτήθηκε ο γιατρός - κλειδί στο πρωτόκολλο της επιστροφής!

bet365

Υπέβαλε την παραίτησή του ο Ροδόλφο Ταβάνα, ιατρικός εκπρόσωπος στην επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τον κορονοϊό, γιατί πιθανότατα δεν ρωτήθηκε για την τελική μορφή του πρωτοκόλλου για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.

Όλα δείχνουν επιστροφή στην δράση για την Serie A σε λίγες εβδομάδες, παρά την κρίση του κορονοϊού στην Ιταλία. Και, την ώρα που ο Υφυπουργός Υγείας, Πιερπάολο Σιλέρι, προανήγγειλε ουσιαστικά ότι το τόπι θα κυλήσει εκ νέου, στηριζόμενος και στο πρωτόκολλο επιστροφής των ομάδων στις προπονήσεις, το οποίο συνέταξε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, παραιτήθηκε ένας από τους βασικούς υπεύθυνους του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου!

Ο λόγος για τον Ροδόλφο Ταβάνα, ιατρικός εκπρόσωπος στην επιτροπή της ομοσπονδίας για τον κορονοϊό, ο οποίος βοήθησε σημαντικά στην σύνταξη του πρωτοκόλλου.

Σύμφωνα με το «Rai Sport», όμως, ο Ταβάνα παραιτήθηκε λόγω των εσωτερικών διαφωνιών που υπήρχαν στην επιτροπή και, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, δεν ρωτήθηκε για το τελικό έγγραφο που παραδόθηκε στις ιταλικές αρχές.

 

SERIE A Τελευταία Νέα