ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τονάλι: «Τα ασθενοφόρα ακούγονται συνέχεια στην Ιταλία»

Τονάλι: «Τα ασθενοφόρα ακούγονται συνέχεια στην Ιταλία»

Τονάλι: «Τα ασθενοφόρα ακούγονται συνέχεια στην Ιταλία»

Ο νεαρός μέσος της Μπρέσια, Σάντρο Τονάλι μιλώντας σε ιταλική εφημερίδα, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ιταλία εξαιτίας του κορονοϊού, τονίζοντας πως αυτές τις μέρες στους δρόμους κυκλοφορούν μόνο τα ασθενοφόρα.

Ο 19χρονος Ιταλός χαφ, ο οποίος θεωρείται ο νέος Πίρλο, μεταξύ άλλων δεν εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς όπως δήλωσε στην "Corriere dello Sera" η κατάσταση είναι τραγική στην χώρα του.

«Θα παίξουμε μόνο όταν είναι πραγματικά δυνατό, ούτε μία ημέρα νωρίτερα. Παίξαμε αρκετά πριν σταματήσουμε. Θυμάμαι τη σουρεαλιστική κατάσταση στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο τη Σασουόλο. Δεν έβγαζε κανένα νόημα. Εδώ μιλάμε για θανάτους, νοσοκομεία και υγεία. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Είμαι έτοιμος να παίξω, αλλά ο κόσμος είναι; Πώς θα πανηγυρίσει ένα γκολ ή θα θυμώσει για μία ήττα με όσα συμβαίνουν; Ας μην γελιόμαστε.

Η οικογένειά μου ζει στο Λόντι, εγώ είμαι στη Μπρέσια. Δεν έχω δει τη μητέρα και τον πατέρα μου εδώ και δύο μήνες. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πράγμα, η πραγματική ζωή είναι κάτι άλλο. Και σας το λέει κάποιος που θεωρεί πως το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα, επειδή έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Πρέπει να δίνουμε τη σωστή βαρύτητα στα πράγματα. Ζω στην Τσελάτικα, ένα προάστιο της Μπρέσια. Εδώ τα ασθενοφόρα ακούγονται όλη την ημέρα, ενώ τα νοσοκομεία είναι σε τραγική κατάσταση. Είμαι τυχερός που μένω με τη σύντροφό μου. Είμαστε μαζί πέντε μήνες. Τον έναν σε καραντίνα. Χθες δημιουργήσαμε ένα γήπεδο τένις στον κήπο βάλαμε δίχτυ και φτιάξαμε τις γραμμές. Ευτυχώς έχουμε αρκετό χώρο».

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.