Κορονοϊός: Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας αποκάλυψε πλάνο για συνέχιση πρωταθλημάτων τον Μάιο

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας αποκάλυψε πλάνο για συνέχιση πρωταθλημάτων τον Μάιο

bet365

Πλάνο ώστε να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα στην Ιταλία τον Μάιο, αποκάλυψε πως υπάρχει ο Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Βιντσέντσο Σπανταφόρα.

Η Ιταλία αντιστέκεται απέναντι στον κορονοϊό! Η χώρα μπορεί να μετρά χιλιάδες θύματα από τον νέο ιό, ωστόσο ο Υπουργός Αθλητισμού, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, αποκάλυψε πως υπάρχει πλάνο για να συνεχιστούν όλα τα πρωταθλήματα της χώρας εφόσον πάντα το επιτρέπει η κατάσταση με τον Covid-19.

«Θα είναι ένα έκτακτο πλάνο για να συνεχιστεί ο αθλητισμός από τον Μάιο. Αυτό θα γίνει όταν ελπίζουμε πως θα έχουμε βγει από τον κίνδυνο του κορωνοϊού και θα μπορούμε να σκεφτόμαστε το μέλλον. Ωστόσο, για να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε τον Μάιο θα πρέπει όλες οι ομάδες να έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Γι’ αυτό κάλεσα σε συνάντηση τους προέδρους των πέντε μεγάλων ομοσπονδιών, ψάχνοντας λύσεις για το πώς η Κυβέρνηση θα βοηθήσει τον αθλητισμό που έχει επηρεαστεί και αυτός από την κρίση.

Υπάρχουν δέκα σημαντικές και περίπλοκες ημέρες μπροστά μας. Χρειαζόταν να κάνουμε κάποιες έξτρα θυσίες για να προστατέψουμε τους αθλητές μας και γι’ αυτό σταματήσαμε τις προπονήσεις στα αθλητικά κέντρα», είπε χαρακτηριστικά.

SERIE A NEWS FEED