Καντρέβα: «Το Σκουντέτο; Πρωταθλητές αυτοί που θα νικήσουν τον κορονοϊό»

Καντρέβα: «Το Σκουντέτο; Πρωταθλητές αυτοί που θα νικήσουν τον κορονοϊό»

Gazzetta team
Καντρέβα: «Το Σκουντέτο; Πρωταθλητές αυτοί που θα νικήσουν τον κορονοϊό»

bet365

Ο Αντόνιο Καντρέβα της Ίντερ «αδιαφορεί» για το πρωτάθλημα και επικεντρώνεται στην πραγματικά σημαντική μάχη, αυτή κατά του ιού Covid-19.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Ο Αντόνιο Καντρέβα βρίσκεται στο επίκεντρο του κορονοϊού στην Ιταλία, το Μιλάνο. Ο μπακ – χαφ της Ίντερ έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα «Corriere dello Sport» και παραδέχθηκε ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι βρέθηκε θετικός ο Ντανιέλε Ρουγκάνι, αντίπαλος στον αγώνα των Νερατζούρι με την Γιουβέντους, τον τελευταίο στην χώρα πριν από την διακοπή.

«Αρχικά στενοχωρήθηκα με τον Ρουγκάνι, αλλά στη συνέχεια ανησύχησα μήπως είχα προσβληθεί και εγώ ή όχι. Από το μυαλό μου περνούσε μόνο ότι υπήρχε ο κίνδυνος να κολλήσω την οικογένειά μου. Θα ήταν ένα βάρος που θα κουβαλούσα για πάντα» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πιθανότητα να επαναρχίσει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί εν μέσω καλοκαιριού, ο Καντρέβα πρόσθεσε πως «θα ήταν μια νέα εμπειρία να τελειώσει το πρωτάθλημα τον Ιούλιο και ίσως να μην ήταν το καλύτερο, λόγω της ζέστης αλλά και της διακοπής. Θεωρώ, πάντως, ότι αυτή την στιγμή δεν είναι σωστό να μιλάμε για τον τίτλο. Πρωταθλητές θα είναι αυτοί που θα νικήσουν τον ιό Covid-19» συμπλήρωσε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα