Γκραβίνα: «Θέλουμε να τελειώσει στο γήπεδο η Serie A»

Gazzetta team
Γκραβίνα: «Θέλουμε να τελειώσει στο γήπεδο η Serie A»

bet365

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ιταλίας ξεκαθάρισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα της Ιταλίας να ολοκληρωθεί στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει ένα πλάνο, στο οποίο θα δώσουμε την απόλυτη προτεραιότητά μας. Θα είμαστε όλοι χαρούμενοι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν στο χορτάρι. Είμαστε σε επαφή με την FIFA για να επεκτείνουμε τα συμβόλαια, αν χρειαστεί να ξεπεράσουμε την 30η Ιουνίου. Πρέπει να βρούμε μια λύση και το ιδανικό θα ήταν να πάμε μέχρι τις 30 Ιουλίου. Πρέπει να εναρμονιστούμε με τους κανόνες και ότι μας μεταφερθεί από τους ανθρώπους της πολιτικής και της επιστήμης.

Συζητάμε για το που θα πάει το πρωτάθλημα. Πρέπει ακόμη να βρούμε πόσες θα είναι οι ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν, από το ποιες θα παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέχρι και τους υποβιβασμούς και τους προβιβασμούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα