Κοστακούρτα για Ρονάλντο: «Ένας μπάστ@@@@ς, ήθελε να σε κάνει να πέσεις κάτω»

Gazzetta team
Κοστακούρτα για Ρονάλντο: «Ένας μπάστ@@@@ς, ήθελε να σε κάνει να πέσεις κάτω»

bet365

Ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα αναπόλησε τις μάχες του με τον Ρονάλντο στη Serie A, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεπεράσει τα… βασανιστήρια που του προκαλούσε το «φαινόμενο» στο γήπεδο και αποκαλώντας τον «μπάστ@@@@» σε συνέντευξή του στο «Sky Sport».

Στα χρόνια που ήταν στο peak του, πριν από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς, ο Ρονάλντο Ναζάριο Ντε Λίμα δεν ήταν απλά ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Ήταν αυτό που λέμε «μη αντιμετωπίσιμος». Το επιβεβαιώνει και ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα, ο οποίος δεν δείλιασε να αποκαλύψει τις ταραχώδεις βραδιές που περνούσε πριν από τα ματς της Μίλαν με την Ίντερ, μόνο και μόνο στη σκέψη ότι θα πρέπει να μαρκάρει το «φαινόμενο» την επομένη. Συχνά, έχοντας εκτεθεί και βρεθεί στο χορτάρι, μετά από κάποια φαντεζί ενέργειά του.

«Ήταν δυνατός αλλά σε έκανε να φαίνεσαι χάλια: ήταν ένας μικρός μπασ@@@@@ς, έκανε πλάκα με το να ρίχνει τους αμυντικούς στο έδαφος. Όλοι οι αμυντικοί της γενιάς μου, ο Μαλντίνι, ο Νέστα, ο Καναβάρο, ο Φεράρα θα πουν ότι ο πιο δύσκολος αμυντικός να σταματήσεις ήταν ο Ρονάλντο. Πριν από τα ματς κοιμόμουν ήσυχα, εκτός από εκείνα που θα έπαιζα εναντίον μου. Το διασκέδαζε, έκανε κόλπα που κανείς άλλος δεν μπορούσε, ακόμα κι αν εγώ βρέθηκα πολλές φορές στο έδαφος για χάρη του», δήλωσε ο παλαίμαχος αμυντικός των Ροσονέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα