Μιχαΐλοβιτς: Έγινε γνωστή η μεταμόσχευση μυελού των οστών

Κώστας Ζάλιαρης
Μιχαΐλοβιτς: Έγινε γνωστή η μεταμόσχευση μυελού των οστών

bet365

Το νοσοκομείο στο οποίο ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς επιδόθηκε σε τρία στάδια χημειοθεραπειών για τη λευχαιμία, έκανε γνωστή και τη μεταμόσχευση μυελού των οστών που χρειάστηκε ο 50χρονος κόουτς...

Ο Σέρβος προπονητής της Μπολόνια προσπαθεί πλέον ν' αναρρώσει πλήρως έπειτα από τις πολλές, κουραστικές και επίπονες χημειοθεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε το προηγούμενο διάστημα, έχοντας διαγνωστεί με λευχαιμία.

Την Πέμπτη, βέβαια, βρέθηκε επί τρεις ώρες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του, παρακολούθησε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών και μίλησε μαζί τους, μη μπορώντας να μείνει σπίτι και να βρίσκεται μακριά από τους παίκτες και τον αγωνιστικό χώρο...

Η κλινική στην οποία νοσηλεύθηκε και έκανε τις χημειοθεραπείες, ανακοίνωσε πως ο Μιχαΐλοβιτς είχε κάνει επιτυχημένη επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού των οστών στα τέλη του Οκτώβρη, από δότη που δεν έγινε γνωστός.

Το μόσχευμα λειτούργησε αμέσως στον οργανισμό του Σέρβου προπονητή και παρουσίασε καλά αποτελέσματα...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED