Μίλαν – Μπρέσια 1-0: Τρίποντο με Τσαλχάνογλου (vid)

Gazzetta team
Μίλαν – Μπρέσια 1-0: Τρίποντο με Τσαλχάνογλου (vid)

bet365

Η κεφαλιά του Τούρκου στο 12' ήταν αρκετή στους Ροσονέρι για να επικρατήσουν της Μπρέσια και να πάρουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Το San Siro ήταν σχεδόν κατάμεστο, με τον κόσμο της Μίλαν να εκφράζει έτσι τη στήριξη του στην ομάδα του Μάρκο Τζαμπάολο. Και η ανταμοιβή των τιφόζι, ήταν οι πρώτοι πανηγυρισμοί για φέτος, αφού οι Ροσονέρι, με τον Αντρέ Σίλβα αντί του Πιόντεκ στην αρχική 11άδα, πήραν το τρίποντο χάρη στο γκολ του Τσαλχάνογλου. Δύο αναγκαστικές αλλαγές έκαναν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν κάποιες φάσεις για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν το έκαναν ποτέ...

Το ματς άρχισε καλά για τη Μίλαν, αφού στο 12' άνοιξε το σκορ με την ωραία σκαστή κεφαλιά του Τσαλχάνογλου, στο πίσω δοκάρι, μετά τη σέντρα του Σούσο από δεξιά (1-0). Δύο λεπτά μετά, μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη Μπρέσια, αφού υποχρεώθηκε σε αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Μαρτέλα. Παρ' όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν κατέρρευσαν στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, όπου οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς την μπάλα, έχοντας και δύο φάσεις στις οποίες θα μπορούσαν να σκοράρουν. Ο Μπιζόλι, όμως, από πολύ κοντά στο 20' αστόχησε μετά την εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 37' ο Τορεγκρόσα δε βρήκε στόχο μετά τη σέντρα του Ματέγιου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Μπρέσια έκανε κι άλλη αναγκαστική αλλαγή και στο 57' είδε τον Αγιέ να μην εκμεταλλεύεται την όχι και τόσο καλή έξοδο του Ντοναρούμα... Οσο παρέμενε το 1-0 οι φιλοξενούμενοι ήλπιζαν στην ισοφάριση αλλά μάλλον δεν έκαναν αρκετά για να την αξίζουν, με τη Μίλαν να έχει ευκαιρίες στο τελευταίο 10λεπτο για να κλειδώσει το τρίποντο, με καλύτερη το δοκάρι στο συρτό σουτ του Πακετά στο 89'. Παρ' όλα αυτά, η δουλειά έγινε για τους Μιλανέζους και με το 1-0.

Μίλαν (Μάρκο Τζαμπάολο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσί, Μπενασέρ, Τσαλχάνογλου (65' Πακετά), Σούσο, Καστιγέχο (80' Μπορίνι), Αντρέ Σίλβα (61' Πιόντεκ).

Μπρέσια (Εουτζένιο Κορίνι): Γιόρονεν, Σαμπέλι, Τσιστάνα, Τσάνσεγιορ, Μαρτέλα (14' Ματέγιου), Μπιζόλι, Τονάλι, Ντεσένα, Σπάλεκ (76' Τρεμολάντα), Τορεγκρόσα (46' Αγιέ), Α. Ντοναρούμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα