Πατέρας Κιν: «Η Γιουβέντους μου χρωστάει δύο τρακτέρ»!

Πατέρας Κιν: «Η Γιουβέντους μου χρωστάει δύο τρακτέρ»!

Gazzetta team
Πατέρας Κιν: «Η Γιουβέντους μου χρωστάει δύο τρακτέρ»!

bet365

Ο Μόιζε Κιν είναι το πρόσωπο των ημερών στην Ιταλία λόγω του γκολ με την Σκουάντρα Ατζούρα και ο πατέρας του εμφανίστηκε για να αναφερθεί σε όσα του χρωστάει η Γιουβέντους.

Ο Μπιούρου Ζαν Κιν είχε εξαφανιστεί πριν λίγα χρόνια, όταν είχε χωρίσει με τη σύζυγο του και μητέρα του Μόιζε, αλλά τώρα που ο γιος του είναι στο προσκήνιο, εμφανίστηκε ξανά για να κάνει δηλώσεις στο Rai Radio 1 και να διηγηθεί τις... απίστευτες διαπραγματεύσεις που είχε κάνει με τη Γιούβε.

«Οταν ο Μόιζε ήταν μικρός υποστήριζε την Ιντερ επειδή του άρεσε ο Ομπα Ομπα Μάρτινς. Τώρα ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Μπαλοτέλι, αλλά του είπα να μην αντιγράψει τον Μάριο σε όλα», είπε αρχικά ο πατέρας Κιν και μετά εστίασε στα προβλήματα που έχει ο ίδιος με τη Γιουβέντους.

«Τον έστειλα στη Γιούβε γιατί είμαι οπαδός της, αλλά το κλαμπ δεν μου δίνει πλέον εισιτήρια για να πάω στο γήπεδο. Γιατί; Επειδή χώρισα με τη μαμά του Μόιζε και πήραν το μέρος της. Αυτή ήθελε να τον στείλει στην Αγγλία στο παρελθόν, αλλά εγώ είπα στη Γιουβέντους ότι θα τον πείσω να παραμείνει στην Ιταλία αρκεί να μου δώσουν δύο τρακτέρ. Μου είπαν ότι συμφωνούν, αλλά τελικά δεν μου έδωσαν τίποτα. Δεν μου δίνουν εισιτήρια για να πάω στο γήπεδο και μου χρωστάνε και δύο τρακτέρ»!

Κι αφού εξέφρασε τα παράπονα του για τα χρωστούμενα, έκανε τις δηλώσεις του ως οπαδός, τονίζοντας: «Παρ' όλα αυτά, θέλω να μείνει στη Γιούβε για πάντα. Είμαι μαύρος, αλλά το αίμα μου λευκό. Είμαι Μπιανκονέρο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα