Απολογήθηκε στον Κουλιμπαλί για τους ρατσιστές ο Δήμαρχος του Μιλάνου

Κώστας Ζάλιαρης
Απολογήθηκε στον Κουλιμπαλί για τους ρατσιστές ο Δήμαρχος του Μιλάνου

bet365

Ο Μπέλε Σάλα, Δήμαρχος του Μιλάνου και υποστηρικτής της Ίντερ, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Καλιντού Κουλιμπαλί για όσα άσχημα και ρατσιστικά άκουσε από τους οπαδούς των «νερατζούρι» στο παιχνίδι της Τετάρτης, όπου η Νάπολι ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την ομάδα του Σπαλέτι.

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των «παρτενοπέι» αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80ο λεπτό, ωστόσο, έγινε στόχος ρατσιστικών συνθημάτων, με τη Νάπολι να ζητά την αναβολή της αναμέτρησης και το αίτημά της να μη γίνεται δεκτό.

Ο Δήμαρχος του Μιλάνου, Μπέλε Σάλα, έγραψε χαρακτηριστικά στα social media: «Πήγα στο γήπεδο και γύρισα με πληγωμένη καρδιά γιατί ήταν πραγματικά ντροπή όσα ακούστηκαν για τον Κουλιμπαλί. Ήταν ντροπή απέναντι σε έναν τόσο καλό αθλητή όπως είναι ο Κουλιμπαλί. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να τονίσουμε αυτό το πρόβλημα του ρατσισμού στην κοινωνία μας...

Εγώ προσωπικά, θα ξαναπάω στο γήπεδο, όμως, αν ακούσω ξανά κάτι ρατσιστικό, θα σηκωθώ να φύγω! Θα το κάνω για μένα. Ξέρω ότι οι άλλοι δεν θα νοιαστούν καθόλου, αλλά θα το κάνω. Ζητώ συγγνώμη από τον Καλιντού και θα ήθελα πολύ να βάλουμε αρχηγό στην ομάδα μας τον Ασαμόα στο ματς με τη Νάπολι, σε μια μικρή ένδειξη συμπαράστασης».

 

SERIE A Τελευταία Νέα