Ο Όλιτς νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Όλιτς νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Gazzetta team
Ο Όλιτς νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

bet365

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σε ρόλο βοηθού στην εθνική Κροατίας, ο Ίβιτσα Όλιτς αναλαμβάνει την παρθενική του δουλειά ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να γίνει και επίσημα τις επόμενες ημέρες ο Ίβιτσα Όλιτς. Ο παλαίμαχος Κροάτης στράικερ και βοηθός στην εθνική Κροατίας από το 2017, συμφώνησε με τους διοικούντες τον μοσχοβίτικο σύλλογο και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Βίκτορ Γκοντσαρένκο.

Ο Λευκορώσος coach αποχωρεί από την «ομάδα του στρατού» έπειτα από τέσσερα χρόνια, λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιό του. Την ίδια ώρα, ο σύλλογος βρίσκεται 5ος στο πρωτάθλημα, στο -8 από την κορυφή και δίνει «μάχη» με Σότσι, Λοκομοτίβ Μόσχας και Σπαρτάκ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Αυτή θα είναι η παρθενική δουλειά του Όλιτς στην άκρη του πάγκου, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε ως παίκτης από το 2003 ως το 2007 και μέσω της οποίας «κέρδισε» τη μεταγραφή του στα γήπεδα της Bundesliga (Αμβούργο, Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ, Μόναχο 1860).

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα