Εκτός μέχρι τον Μάρτιο ο Μάλκομ

Εκτός μέχρι τον Μάρτιο ο Μάλκομ

Gazzetta team
Εκτός μέχρι τον Μάρτιο ο Μάλκομ

bet365

Η καριέρα του Μάλκομ στη Ζενίτ δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο, καθώς όπως ανακοινώθηκε θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Μάρτιο.

Η Ζενίτ απέκτησε τον Μάλκομ για 45 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο Βραζιλιάνος πρόλαβε να κάνει μόλις 2 εμφανίσεις στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Αρχικά, είχε εκτιμηθεί ότι θα λείψει για έναν μήνα, όμως μόλις πριν λίγες ημέρες η διοίκηση αποκάλυψε ότι το τραύμα είναι τέτοιο, που θα μπορούσε ακόμη και να του βάλει τέλος στην καριέρα! Τελικά, αποφασίστηκε ο Βραζιλιάνος να κάνει εγχείρηση στην Φιλνανδία στο ισχίο και θα κάνει την εμφάνισή του ξανά μετά τη χειμερινή διακοπή στη Ρωσία τον Μάρτιο του 2020.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ NEWS FEED