Νέα Σαλαμίνα: Ο νέος ηγέτης έριξε άγκυρα, «σκανάρει» παίκτες ο Χριστοδούλου

Νέα Σαλαμίνα: Ο νέος ηγέτης έριξε άγκυρα, «σκανάρει» παίκτες ο Χριστοδούλου

Πάνος Λάρκος
ΝΑΡΣΙΝΓΚ
Η Νέα Σαλαμίνα θα διατηρήσει τον Λουτσιάνο Νάρσινγκ στο ρόστερ της νέας σεζόν, έναν ποδοσφαιριστή «βαρόμετρο» για το σύνολο του Χριστοδούλου που έχει ήδη ξεκινήσει το ψάξιμο για ενίσχυση.

Ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ με τον ερχομό του το καλοκαίρι αποτέλεσε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του πρωταθλήματος και η πιο ηχηρή για τη Νέα Σαλαμίνα. Παίκτης με 18 συμμετοχές στην εθνική Ολλανδίας και με πέρασμα από Αϊντχόφεν και Φέγενορντ, το να έρθει στα 32 του στη Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι» τον έπεισαν και στο τέλος δικαιώθηκαν για την επιλογή τους. Ο Ολλανδός πέτυχε δυο γκολ, έδωσε εννέα ασίστ και είχε συμβολή στο 1/3 των γκολ της ομάδας σε όλη την σεζόν. Μέχρι στιγμής…

Παίκτης βαρόμετρο και πολύ σημαντικός στο πλάνο του Χριστοδούλου. Είναι ηγέτης εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου και τη νέα σεζόν θα έχει ακόμη μεγαλύτερο βάρος και ρόλο στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Στα μεταγραφικά η Νέα Σαλαμίνα κινείται ήδη στο παζάρι, έχουν γίνει κάποιες επαφές με τον Κύπριο τεχνικό να έχει εντοπίσει στόχους και να έχει κάνει και συζητήσεις. Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν «τρέχει» και γίνονται διάφορες ενέργειες, τόσο με παίκτες εντός Κύπρου, όσο και εκτός, σε αγορές που η Νέα Σαλαμίνα κινείται τα τελευταία χρόνια, ψωνίζει και της βγαίνουν οι επιλογές.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα