ΑΕΛ Λεμεσού: Θέλει να τους έχει όλους σε εγρήγορση για την 21η!

ΑΕΛ Λεμεσού: Θέλει να τους έχει όλους σε εγρήγορση για την 21η!

ΑΕΛ
Ροτέισον θα το περίμεναν να γίνει αρκετοί ΑΕΛίστες μία βδομάδα πριν το παιχνίδι κυπέλλου, ίσως, όμως, όχι σε τέτοιο βαθμό όπως το χθεσινό.

Σε σχέση με το ισόπαλο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ που προηγήθηκε, χθες ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αλέξης Γαρπόζης, προχώρησε σε πέντε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ.

Έξω οι Ντε Λούκας, Μεντόγεβιτς, Μακρής, Γερολέμου και Κα. Μέσα οι Φραντζής, Μπάστο, Μεντόσα, Μορέιρα και Σέρνιτς. Πεντάδα αλλαγών κόντρα σε άλλη ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, την ΑΕΚ, σίγουρα αυτή η κίνηση από τον τεχνικό ηγέτη της ΑΕΛ έστελνε… μηνύματα.

Βασικό μήνυμα ήταν για να διεμηνύσει στους παίκτες της ΑΕΛ ότι κανείς δεν έχει σίγουρη θέση στην ενδεκάδα φέτος. Επίσης, μία βδομάδα πριν τον αγώνα της χρονιάς, με τον Απόλλωνα για τη φάση των «16» του κυπέλλου, ο Αλέξης Γαρπόζης με αυτή του την κίνηση σα να και τους έλεγε στους παίκτες της ΑΕΛ ότι θέλει από όλους να είναι σε εγρήγορση, σε καλή φυσική αγωνιστική κατάσταση, μιας και ουδείς μπορεί να ξέρει με σιγουριά το τι θα συμβεί μέχρι την 21η Φεβρουαρίου (μέρα του αγώνα κυπέλλου) και το ποιο θα είναι το καταλληλότερο για αυτόν σχήμα για να παρατάξει.

Έτσι, θεωρούμε ότι με αυτό το σκεπτικό θα κινηθεί και στο ματς της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον συμπολίτη Άρη για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας. Δεν θα μας παραξενέψει καθόλου εάν δούμε είτε νεαρούς Κύπριους παίκτες είτε ξένους με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής, ακόμη και το πρόσφατο απόκτημα Κάνο να αγωνίζεται.

Το μυαλό και η σκέψη ολόκληρου του «γαλαζοκίτρινου οικοδομήματος» της ΑΕΛ είναι στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Εκεί είναι ο στόχος για τους «γαλαζοκίτρινους», μετά που ξεκαθάρισε εδώ και καιρό ότι δεν μπορούσε για την πρώτη εξάδα στο πρωτάθλημα.

@Photo credits: SportImages.com.cy
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα