ΑΠΟΕΛ: Τα 57 λεπτά σε 2,5 μήνες του Εφραίμ, οι λόγοι και η συνέχεια

ΑΠΟΕΛ: Τα 57 λεπτά σε 2,5 μήνες του Εφραίμ, οι λόγοι και η συνέχεια

Newsroom
ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟΕΛ
Ο Γιώργος Εφραίμ, μπορεί να μην διανύει την καλύτερη αγωνιστική του περίοδο στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο ο κομβικός ρόλος που έχει στην ομάδα όντας ένας από τους αρχηγούς της είναι αδιαμφισβήτητος, και ο Σα Πίντο σίγουρα θα χρειαστεί τις... υπηρεσίες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Ολιγόλεπτη συμμετοχή στους αγώνες απέναντι στον Απόλλωνα, την Ανόρθωση, τη Νέα Σαλαμίνα και για ένα ημίχρονο έπαιξε στην τελευταία ήττα του ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό.

Σούμα; 57 αγωνιστικά λεπτά κατά τους τελευταίους 2,5 μήνες στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Εφραίμ κατά το 2024, δεν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο όσον αφορά στις επιλογές του προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Η αλήθεια είναι πως ο πρώην διεθνής εξτρέμ παρουσίασε μία κάμψη στην απόδοσή του κατά το τελευταίο ιδιαίτερα σκέλος των αγώνων του προηγούμενου έτους και σε συνδυασμό με τις υψηλές πτήσεις των Μαρκίνιος, Εντονγκαλά μπήκε σταδιακά στην «κατάψυξη».

Θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι ο χρόνος συμμετοχής του 34χρονου (πλέον) Εφραίμ θα αυξηθεί στη συνέχεια αφού, ο ΑΠΟΕΛ θα χρειαστεί και την εμπειρία του ώστε να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το θέμα είναι ο «μπαρουτοκαπνισμένος» παίκτης και εκ των αρχηγών της ομάδας να αυξήσει τον βαθμό έντασης στις κινήσεις του και γενικώς να παρουσιαστεί με περισσότερη ζωντάνια στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση.

Ο Εφραίμ, δεν ανανέωσε τυχαία το συμβόλαιό του. Θέλει και ο ίδιος να αποτελέσει σημαντικό παίκτη στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου, αποδεικνύοντας ότι η καριέρα του έχει ακόμα… ψωμί.

Ο Σα Πίντο, γενικώς, απέδειξε ότι είναι σε αδρές γραμμές δίκαιος με τους παίκτες του. Και όταν κρίνει ότι έχει έλθει η ώρα να τον ρίξει ξανά στη μάχη θα το πράξει, προσδοκώντας ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω.

Η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου ποτέ και για καμία ομάδα δεν ήταν εύκολη. Απαιτείται πίστη, ομοψυχία, θέληση και αφοσίωση. Κάτι που ο Εφραίμ ξέρει πολύ καλά και μπορεί να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του. Φτάνει να… γυαλίζει το μάτι του, μεταφέροντας την «πίνα» για την κούπα.

Α.Μ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα