ΑΕΖ: Δεν είναι και λίγο αυτό που κατάφερε κόντρα στην Ομόνοια

ΑΕΖ: Δεν είναι και λίγο αυτό που κατάφερε κόντρα στην Ομόνοια

Σάββας Νεοκλέους
aez
H AEZ είναι μία εκ των ομάδων που δεν έχασε σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος από την Ομόνοια (3-3 στον πρώτο γύρο, 0-0 χθες). Σίγουρα, θα έχει να το λέει αυτό!

Για ακόμα μια φορά, όπως και στον πρώτο γύρο, η ΑΕΖ κατάφερε να μη χάσει από την Ομόνοια (έμεινε στο 0-0). Σίγουρα, θα έχει να το λέει αυτό, σε όποιο παιχνίδι και να έχει, κυρίως κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες, εδώ και χρόνια, έχει τον πρώτο λόγο, είναι το φαβορί, για νίκη.

Εντούτοις, στην τρέχουσα σεζόν, τόσο στον α΄ γύρο στο ΓΣΠ όσο και στον β΄ γύρο στο «Αμμόχωστος», η Ομόνοια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της ΑΕΖ Ζακακίου.

Στον πρώτο γύρο στο ματς στο γήπεδο της Λευκωσίας οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 3-3.

Στο χθεσινό που έγινε στο «Αμμόχωστος», η Ομόνοια ούτε που μπόρεσε να δημιουργήσει μία κλασική ευκαιρία και έφυγε από εκεί με τη λευκή ισοπαλία.

Σίγουρα ο βαθμός της ισοπαλίας χαροποίησε την ομάδα του Λιάσου Λουκά. Το κατά το πόσο θα είναι… χρυσός αυτός ο βαθμός, θα φανεί στη συνέχεια και το πως θα τον διαχειριστεί αυτόν στα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ΑΕΖ.

Επόμενο εμπόδιο είναι αυτό στη Λεμεσό, απέναντι στον Απόλλωνα, ενώ θα ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ανόρθωση, για το… φινάλε αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον μήνα Ιανουάριο.

Η ΑΕΖ… έπιασε τον Οθέλλο στη 12η θέση με 13 βαθμούς, αλλά παραμένει σε δύσκολη θέση και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια και στα επόμενα παιχνίδια για να ανέβει και άλλο στον πίνακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα