Καρμιώτισσα: Έκανε «φτερά» μια μεγάλη ευκαιρία

Καρμιώτισσα: Έκανε «φτερά» μια μεγάλη ευκαιρία

Σάββας Νεοκλέους
karmiotisa
Δεν τα κατάφερε να έχει βαθμολογικό κέρδος η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στο εντός έδρας παιχνίδι της απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας

Αν και περίμενε πως και πως την αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, έχοντας την ιδανικότερη δυνατή ψυχολογία μετά και το… σούπερ διπλό επί του Οθέλλου Αθηαίνου στη 19η αγωνιστική με 0-3, δεν μπόρεσε η ομάδα των Πολεμιδιών να δώσει συνέχεια στις νίκες, καθώς ηττήθηκε με 0-1.

Γνωρίζοντας τη νέα ήττα του Οθέλλου πιο πριν από ΑΠΟΕΛ, η Καρμιώτισσα έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο του «Στέλιος Κυριακίδης» με στόχο ένα νέο τρίποντο που θα αύξανε τη διαφορά από την ομάδα της Αθηαίνου και θα έδινε βαθιές ανάσες από τις θέσεις που οδηγούν στη Β΄Κατηγορία.

Εντούτοις, η Νέα Σαλαμίνα πιο σοβαρή και ουσιαστική στο παιχνίδι της κατάφερε και έφυγε από το γήπεδο της Πάφου με το διπλό.

Μία ήττα που… καταστρέφει την προσπάθεια και το διπλό της Καρμιώτισσας μες το «Αμμόχωστος» επί του Οθέλλου, δεν είχε την αξία που θα έπρεπε εκείνη η νίκη, με την ομάδα των Πολεμιδιών, πλέον, να νιώθει σε απόσταση ενός βαθμού τις ομάδες Αθηαίνου και Ζακακίου. Η Καρμιώτισσα είναι στην 11η θέση με 14 βαθμούς και ακολουθούν με 13 Οθέλλος και ΑΕΖ.

Πλέον, η ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι και αυτό εντός έδρας. Η Καρμιώτισσα φιλοξενεί για την 21η αγωνιστική την ΑΕΚ, με τον Κύπριο κόουτς να έχει απόψε ευκαιρία να κατασκοπεύσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Πάφος FC.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα