Να… διαγράψει τον απόηχο θέλει η Νέα Σαλαμίνα

Να… διαγράψει τον απόηχο θέλει η Νέα Σαλαμίνα

Πάνος Λάρκος
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να αφήσει «εκτός» τα όσα συνέβησαν στο ματς Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ και να πάρει τη νίκη στο σημαντικό ματς με την Καρμιώτισσα (21/1).

Τα όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ σίγουρα απασχόλησαν και ακόμη απασχολούν άπαντες, όμως αγωνιστικά η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει άλλη επιλογή από το να αφήσει έξω από τα αποδυτήρια όλα όσα έγιναν και να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό.

Εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που ίσως να είναι και η τελευταία της ευκαιρία για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα. Αν το κερδίσει και δεν κερδίσει η ΑΕΚ την Πάφο θα μειώσει αποστάσεις από την εξάδα και θα ελπίζει για κάτι περισσότερο, αν και ρεαλιστικά είναι πολύ δύσκολο.

Για την ώρα αυτό που θέλει είναι να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές για μία ώρα και δεν μπορεί να κριθεί, αν και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και λίγο έλλειψε να πάρει κέρδος. Απέναντι στο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μέρος έδειξε ευάλωτη αμυντικά και αν δεν ήταν ο Μελίσσας το ματς πιθανόν να έπαιρνε άλλη τροπή.

Θα πρέπει να βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι της και κυρίως δημιουργικά. Γιάνγκα και Ντουρμισάι στην κορυφή ακόμη δεν έχουν χημεία πολύ καλή και είναι λογικό αφού πρόσφατα έφθασε στην ομάδα ο Γιάνγκα. Έτσι θα χρειαστούν λίγο χρόνο μαζί μέχρι να μάθει καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου, ενώ και στα άκρα της επίθεσης η ομάδα μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνη. Αν τα βελτιώσει αυτά θα μπορέσει να πάρει μία ακόμη εκτός έδρας νίκη και να δει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα