Νέα Σαλαμίνα: Προετοιμασία μετ’ εμποδίων

Νέα Σαλαμίνα: Προετοιμασία μετ’ εμποδίων

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Με προβλήματα και πολλά ερωτηματικά συνεχίζεται η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας για τον αγώνα της Παρασκευής με την ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος». Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, όμως απέναντι στην ανεβασμένη ΑΕΚ θα χρειαστεί να δώσει ίσως και κάτι παραπάνω η ομάδα του.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των Τσέλεα και Οφόρι, ενώ αμφίβολοι τη δεδομένη στιγμή είναι οι Σεργίου, Λέουκο και Νάρσινγκ. Θα δοκιμάσουν σήμερα και αύριο να προπονηθούν κανονικά και όποιοι προλάβουν και νοιώσουν καλύτερα θα είναι στην αποστολή.

Το αρνητικό για τη Νέα Σαλαμίνα είναι ότι όλοι σχεδόν οι παίκτες είναι στην αμυντική γραμμή και αν δεν προλάβουν θα χρειαστεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις με τον Κύπριο τεχνικό να έχει στο μυαλό του και εναλλακτικό πλάνο για την ενδεκάδα.

Πάντως, το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα της Αμμοχώστου η οποία στα μεταγραφικά ακόμη δεν έχει κλείσει το παράθυρο για μία ακόμη ενίσχυση. Γίνεται προσπάθεια να δοθούν δανεικοί ένα-δυο ποδοσφαιριστές (π.χ. Κουμούρης) για να απελευθερωθεί ποσό για να γίνει μία ακόμη κίνηση επένδυσης με κάποιο νεαρό. Ανάλογα τι θα προκύψει θα πράξουν στην Νέα Σαλαμίνα.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα