Νέα Σαλαμίνα: Ο Φράγκος και ο πάγκος της χάρισαν τον τρίποντο

Νέα Σαλαμίνα: Ο Φράγκος και ο πάγκος της χάρισαν τον τρίποντο

Πάνος Λάρκος
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Η Νέα Σαλαμίνα πήρε μια πολύτιμη νίκη κόντρα στον Οθέλλο (3-2) χάρη στον Φράγκο αλλά και τις αλλαγές του Χριστοδούλου.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα η οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ που κέρδισε τον Εθνικό (3-2) και πανηγύρισε ένα τρίποντο που της δίνει τεράστια ψυχολογία αλλά και δυναμική για τη συνέχεια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Ανδρέα Φράγκο ο οποίος στην επιστροφή του στη Νέα Σαλαμίνα αλλά και στο ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ερχόμενος από τον πάγκο έκανε τη διαφορά. Πέτυχε αρχικά το 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αμέσως μετά την ισοφάριση του Οθέλλου έκανε το 3-2.

Ένα 3-2 που ήρθε μετά από συνεργασία δυο παικτών που ήρθαν απ’ τον πάγκο. Του Κονέ ο οποίος γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Φράγκο ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 3-2 και στο τέλος χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μία νίκη που δίνει το δικαίωμα στην Νέα Σαλαμίνα να ελπίζει ακόμη και για την εξάδα.

Έχουν αρκετά που πρέπει να κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» αλλά και κάποια τα οποία θα πρέπει να διορθώσουν. Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει τρία γκολ για δεύτερο σερί παιχνίδι, όμως δέχθηκε ξανά δυο γκολ τα οποία θα μπορούσε να αποφύγει. Συνολικά έχει δεχθεί επτά γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδα και αυτό είναι κάτι που η τεχνική ηγεσία μαζί με τους ποδοσφαιριστές πρέπει να δουλέψουν για να βελτιώσουν ενόψει και της συνέχειας.

Το θετικό στις τελευταίες αγωνιστικές είναι ότι η επίθεση βρίσκει τον τρόπο να φτιάξει και φάσεις και να πετύχει γκολ. Στην άμυνα θα πρέπει να γίνει πιο συμπαγής για να αποφύγει κάποια γκολ που πιθανόν στα επόμενα παιχνίδια θα της στοιχίσουν βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα