ΑΠΟΕΛ: Οι «αστερίσκοι» στο πλάνο του Σα Πίντο

ΑΠΟΕΛ: Οι «αστερίσκοι» στο πλάνο του Σα Πίντο

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ενόψει του επικείμενου ματς της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΖ (9/12,19:00), ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο αξιολογεί την κατάσταση, ενώ κανείς δεν παρασύρεται από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου.

Σε πορεία αντίστροφης μέτρησης βρίσκονται στον ΑΠΟΕΛ ενόψει του σαββατιάτικου (9/12) αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να αξιολογεί την κατάσταση των παικτών, καταλήγοντας στο πλάνο που θα ακολουθήσει.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ενημερώθηκε για την κατάσταση του Ντβάλι και με βάση την πληροφόρηση, θεωρείται εξαιρετικά απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στις επιλογές. Ο Γεωργιανός στόπερ που συμπλήρωσε δύο μήνες από την τελευταία συμμετοχή (7/10 με τον Οθέλλο), αναμένεται από εβδομάδας να ανεβάσει ρυθμό και να δηλώσει πανέτοιμος στις δύο δύσκολες δοκιμασίες στην «ουρά» του 2023 (Πάφος 17/12, Ομόνοια 23/12).

Ως εκ τούτου, ο Πέτροβιτς θα διατηρηθεί στο κέντρο της οπισθοφυλακής και το κενό του τιμωρημένου λόγω καρτών Κρέσπο θα καλύψει ένας εκ των Σούσιτς, Καραμανώλη. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Τσεπάκ, Ζέφτε και στη μεσαία γραμμή δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο. Την άλλη θέση διεκδικούν οι Βιγιαφάνιες, Σαρφό με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Οι Μαρκίνιος, Εντονγκαλά αναμένεται ότι θα διατηρηθούν στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή, δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Κβιλιτάια αντί του Τομανέ.

Στον ΑΠΟΕΛ, πάντως, δεν παρασύρονται από τη βαθμολογική θέση της ΑΕΖ και πολύ περισσότερο από το γεγονός πως προέρχεται από οκτώ σερί αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Η επικείμενη αντίπαλος, εξάλλου, την προηγούμενη φορά που έπαιξε στο ΓΣΠ, κατάφερε να κάνει τη ζημιά στην Ομόνοια (3-3). Την ίδια ώρα, οι γαλαζοκίτρινοι δεν ξεχνούν το ματς του α’ γύρου, όπου δύσκολα έκαμψαν την αντίσταση της ομάδας του Λιάσου Λουκά στο «Αμμόχωστος» (2-0). Επομένως, ο Σα Πίντο αντιλαμβάνεται ότι δεν χωρούν… πειράματα στο επικείμενο παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα