Νέα Σαλαμίνα: Να δείξει χαρακτήρα και να βγάλει αντίδραση

Νέα Σαλαμίνα: Να δείξει χαρακτήρα και να βγάλει αντίδραση

ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Ισοπαλία με ΑΕΖ, ήττα με Πάφο και τώρα Ομόνοια. Στη Νέα Σαλαμίνα δεν θέλουν να μείνουν τρίτο σερί ματς μακριά από τη νίκη όσο δύσκολη κι αν είναι η αναμέτρηση για την ίδια. Όχι μόνο γιατί έχει να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Ομόνοια αλλά και γιατί έχει και τα δικά της αγωνιστικά προβλήματα.

Η προϊστορία τα τελευταία χρόνια μέσα στο «Αμμόχωστος» είναι πολύ καλή για τους «ερυθρόλευκους». Πανηγύρισαν σημαντικές νίκες απέναντι στην Ομόνοια και θέλουν να πράξουν το ίδιο και την Κυριακή. Κόντρα σε όσους πιστεύουν ότι η ομάδα του Χριστοδούλου δεν θα έχει τύχη, η Νέα Σαλαμίνα καλείται να δείξει χαρακτήρα και να βγάλει αντίδραση.

Το είχε κάνει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όταν στην πρεμιέρα με την Ομόνοια δέχθηκε τέσσερα γκολ και στη συνέχεια η γκρίνια μετατράπηκε σε αισιοδοξία με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που πήρε. Τώρα πρέπει η ομάδα να δείξει ξανά ότι τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα δεν την πτοούν. Αν το πετύχει θα ανακτήσει ψυχολογία και πίστη ενόψει της συνέχειας που παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα