Νέα Σαλαμίνα: Δεν το έκαναν στο 4-0, θα το κάνουν τώρα;

Νέα Σαλαμίνα: Δεν το έκαναν στο 4-0, θα το κάνουν τώρα;

Ρεπορτάζ: Newsroom
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Η ήττα από την Πάφο και κυρίως ο τρόπος που ήρθε, με την ομάδα να παίζει περισσότερο αμυντικό ποδόσφαιρο παρά να θέλει να ξεδιπλώσει τις επιθετικές της αρετές, ήταν κάτι που δεν άρεσε στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας και τόσο πολύ.

Οι πλείστοι βέβαια, αναγνωρίζουν ότι υπήρχαν οι απουσίες και τα προβλήματα κόντρα στην Πάφο αλλά και ένας αντίπαλος με μεγαλύτερες δυνατότητες. Μία ήττα όμως είναι μία ήττα και στον κόσμο επικρατεί το αίσθημα της απογοήτευσης. Στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ζυγίζουν διαφορετικά τα πράγματα.

Δεν μένουν σε μία κακή εμφάνιση και σε μία ήττα αλλά βλέπουν ότι κάτι καλό γίνεται από την τεχνική ηγεσία και ότι μπορεί στα τελευταία δυο ματς (και σε αυτό με την ΑΕΖ) η ομάδα να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, αλλά δεν υπάρχει πανικός. Εδώ δεν αναστατώθηκε η διοίκηση και δεν πανικοβλήθηκε στο βαρύ 4-0 της πρεμιέρας από την Ομόνοια, θα πανικοβληθεί τώρα; Και τότε ακολούθησε ένα σερί οκτώ αγώνων με τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, και αυτή από το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Από σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ομόνοια μπαίνει στα πιο βαθιά για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Μπεχαράνο επιστρέφει, ενώ θα πρέπει να διαφανεί και ποιοι από τους τραυματίες θα είναι σε θέση να είναι διαθέσιμοι. Κάτι που ίσως ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό μετά την σημερινή προπόνηση της ομάδας.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα