Περού - Βενεζουέλα: Ένταση μεταξύ της αστυνομίας και των παικτών των φιλοξενούμενων (vid)

Newsroom
BENEZOYELA

bet365

Οι παίκτες της Βενεζουέλας ήθελαν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους που ταξίδεψαν ως το Περού, αλλά εμποδίστηκαν από την τοπική αστυνομία και παραλίγο να ξεσπάσει καυγάς.

Η ομάδα της Βενεζουέλας έμεινε ισόπαλη 1-1 με το Περού στο Εθνικό Στάδιο της Λίμα κι εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 αφήνοντας το Περού στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την ανακοίνωση που προηγήθηκε της αναμέτρησης, από τις Αρχές του Περού ότι θα ελέγχουν τους ξένους φιλάθλους στις εισόδους του σταδίου για τον εντοπισμό παράνομων μεταναστών! «Η Υπηρεσία Μετανάστευσης του Περού, μαζί με την Εθνική Αστυνομία του Περού, θα πραγματοποιήσει ελέγχους ταυτότητας των αλλοδαπών στο Εθνικό Στάδιο, πριν από τον αγώνα Περού - Βενεζουέλα», ανέφεραν.

Αλλά και από όσα έγιναν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τους παίκτες της Βενεζουέλας και την αστυνομία. Συγκεκριμένα μετά το τελευταίο σφύριγμα οι παίκτες των φιλοξενούμενων κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς που έκαναν το ταξίδι μέχρι το Περού για να τους ευχαριστήσουν, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν την κερκίδα, άρχισαν να τους σπρώχνουν και λίγο έλειψε να έχουμε συμπλοκή.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα