Ελ Καμπί, Κάλενς: Έμειναν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους ομάδες

Newsroom
el_kaabi_morocco

bet365

Οι Ελ Καμπί και Κάλενς έδωσαν το παρών στα τελευταία φιλικά των Μαρόκο και Περού αντίστοιχα, όμως δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί και ο Αλεξάντερ Κάλενς ήταν οι δύο τελευταίοι παίκτες χρονικά των ελληνικών ομάδων που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, όμως δεν χρησιμοποιήθηκε κανένας από τους δύο, παρ' ότι βρέθηκαν κανονικά στην αποστολή.

Το Μαρόκο του επιθετικού του Ολυμπιακού αγωνίστηκε κόντρα στην Μαυριτανία σε φιλικό παιχνίδι και έμεινε στο 0-0, με τον Βαλίντ Ρεγκραγκουί να μην επιλέγει να σηκώσει από τον πάγκο τον 30χρονο φορ, που έχει 22 γκολ σε 44 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Από την άλλη, το Περού του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ επιβλήθηκε με 4-1 της Δομινικανής Δημοκρατίας, επίσης σε φιλικό παιχνίδι. Ο προπονητής των «Ίνκας», Ζόρζε Φοσάτι έπαιξε με τριάδα στην άμυνα, ωστόσο δεν συμπεριέλαβε στις επιλογές του και τον 31χρονο στόπερ, που μετρά 41 συμμετοχές και δύο γκολ με την εθνική του ομάδα.

Το σκορ για το Περού άνοιξε ο Πένα στο 18ο λεπτό, ο Καστίγιο έκανε το 2-0 στο 45+1', ο Κίσπε Κόρντοντα το 3-0 στο 54ο λεπτό ενώ ο Λόπες μείωσε για τους Δομινικανούς στο 58'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε o 40χρονος Πάολο Γκερέρο, που ξεπέρασε τον Αντβίνκουλα κι έγινε τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία της χώρας με 117. Να σημειώσουμε πως είναι και ο πρώτος της σκόρερ με 40 γκολ.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα