Αργεντινή: Σκέψεις αποχώρησης από τον Σκαλόνι!

Αργεντινή: Σκέψεις αποχώρησης από τον Σκαλόνι!

Newsroom
scaloni

bet365

Ο προπονητής της Αργεντινής Λιονέλ Σκαλόνι άφησε υπονοούμενα περί αποχώρησης από την εθνική ομάδα μετά την ιστορική νίκη κόντρα στη Βραζιλία.

Ο προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής Λιονέλ Σκαλόνι άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας με 1-0 κόντρα στη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε κανονικά στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, αλλά έκανε εκτενείς παρατηρήσεις σχετικά με το μέλλον του και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να απαντήσει σε ερωτήσεις.

«Πρέπει να σκεφτώ πολύ για το τι θέλω να κάνω», δήλωσε. «Δεν πρόκειται για αποχαιρετισμό ή οτιδήποτε άλλο. Απλά ο πήχης είναι πολύ ψηλά και είναι περίπλοκο να συνεχίσω... Αυτή η εθνική ομάδα χρειάζεται έναν προπονητή που έχει όλη την πιθανή ενέργεια και που είναι καλά. Πρέπει να σκεφτώ πολύ. Είναι δύσκολο να συνεχίσεις να κερδίζεις ... Ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Είπε επίσης ότι θα μιλήσει με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, καθώς και με τους παίκτες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα με την Σελεσάο έβγαλε μια φωτογραφία με το προπονητικό του επιτελείο στο Μαρακανά μόλις το γήπεδο του Ρίο ντε Τζανέιρο άδειασε.

Ο Αργεντινός κόουτς έχει διανύσει μια επιτυχημένη πενταετία ως προπονητής της «Αλμπισελέστε». Κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα το 2021, και στη συνέχεια, ένα χρόνο αργότερα, ακολούθησε η πρώτη κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1986 και τρίτη συνολικά για την Αργεντινή. Η ομάδα αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της τον Μάρτιο, μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Σκαλόνι στο «τιμόνι» της.

Οι παίκτες της Αργεντινής ήταν σοκαρισμένοι στο άκουσμα των όσων είπε ο προπονητής τους και οι περισσότεροι δήλωσαν πως θα προσπαθήσουν να του αλλάξουν γνώμη, όμως η τελική απόφαση θα είναι δική του.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα