Παλαιστίνη: Η Αλγερία θα φιλοξενεί στο εξής όλα τα παιχνίδια των εθνικών της

Παλαιστίνη: Η Αλγερία θα φιλοξενεί στο εξής όλα τα παιχνίδια των εθνικών της

palestine_national_team

bet365

«Σπίτι» των εθνικών ομάδων της Παλαιστίνης θα αποτελεί από εδώ και πέρα η Αλγερία, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας της Βορείου Αφρικής.

Όσο οι πολεμικές συρράξεις μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ μαίνονται στη λωρίδα της Γάζας, ο αθλητισμός μπαίνει στην άκρη. Οι Ισραηλινοί ήδη ανακοίνωσαν τη μηνιαία αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων και τα παιχνίδια των εθνικών τους αναβλήθηκαν. Η εθνική της Παλαιστίνης ωστόσο φαίνεται να βρήκε τη δική της λύση, χάρη στη στήριξη της Αλγερίας.

Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν να μεταφέρουν τα παιχνίδια τους εκεί και η ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας απάντησε θετικά.

«Μετά από αίτημα του Προέδρου της Παλαιστινιακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κυρίου Ρατζούμπ, η ομοσπονδία μας αποφάσισε να φιλοξενήσει στην Αλγερία όλους τους επίσημους και ανεπίσημους αγώνες που εμπίπτουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Παλαιστίνης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και του Ασιατικού Κυπέλλου Εθνών 2027», ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή της η FAF.

Το πρώτο παιχνίδι της Παλαιστίνης σε αλγερικό έδαφος θα διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου κόντρα στην Αυστραλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα