Βραζιλία: Ο Βινίσιους με εντυπωσιακή ντρίμπλα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μολίνα (vid)

Newsroom
Βραζιλία: Ο Βινίσιους με εντυπωσιακή ντρίμπλα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μολίνα (vid)

bet365

Με μία εντυπωσιακή ντρίμπλα ο Βινίσιους πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο του Μολίνα, στον αγώνα της εθνικής Βραζιλίας με την Αργεντινή.

Αργεντινή και Βραζιλία αναδείχθηκαν ισόπαλες, δίχως τέρματα, με την «αλμπισελέστε» να εξασφαλίζει την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Από την εν λόγω αναμέτρηση δεν έλειψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα αλλά και οι εντυπωσιακές ντρίμπλες. Ειδικά από την πλευρά των Βραζιλιάνων. Σε μία από αυτές ο Βινίσιους, απέφυγε τον αντίπαλό του, Μολίνα, με ένα «σομπρέρο», ξεσηκώνοντας το πλήθος στο «Μπισεντενάριο».

Ωστόσο, μετά την εντυπωσιακή του ενέργεια, ο συμπαίκτη του Πακετά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Βέβαια λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Βινίσιους είδε τον Ντι Μαρία, να περνάει την μπάλα κάτω από τα πόδια του με τακουνάκι...

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα