Γκάβι: Ο 17χρονος «χόρεψε» και τους Σουηδούς (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γκάβι: Ο 17χρονος «χόρεψε» και τους Σουηδούς (vid)

bet365

Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση με θάρρος και θράσος από τον 17χρονο Γκάβι με τη φανέλα της εθνικής ανδρών της Ισπανίας και στη Μπαρτσελόνα «τρέχουν» να του ετοιμάσουν το νέο 5ετές συμβόλαιο.

Ο Γκάβι ήταν εντυπωσιακός και ουσιαστικός για την «φούρια ρόχα» το βράδυ της Κυριακής στο 1-0 επί της Σουηδίας, όπου εξασφαλίστηκε και η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ για το σύνολο του Λουίς Ενρίκε.

Ο μικρός είχε 92% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του, είχε 91 επαφές με τη μπάλα, νίκησε σε 10 μονομαχίες και έφτιαξε 2 φάσεις για κολ.

Ο τρόπος που κινήθηκε γι' ακόμα μια φορά, οι ντρίμπλες του, η δυνατότητα να ξεφεύγει από απανωτά μαρκαρίσματα και η σιγουριά που βγάζει με τη μπάλα στα πόδια έχοντας απίστευτη αυτοπεποίθηση, τον έχουν κάνει έναν από τους πιο λαμπερούς νεαρούς αυτή τη στιγμή.

Στη Μπαρτσελόνα «τρέχουν» να τελειώσουν με τη σύνταξη του νέου συμβολαίου που θα υπογράψει ο Γκάβι ώστε να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» για τα επόμενα 5 χρόνια, με τον ομοσπονδιακό κόουτς των Ισπανών να δηλώνει:

«Ο Γκάβι ζει στον δικό του κόσμο. Είναι μόλις 17 ετών, κάνει όλα αυτά τα πράγματα και πραγματικά είναι σαν να έχει γεννηθεί για να παίζει ποδόσφαιρο».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα