Η τελευταία, «χρυσή» ζαριά της Ελλάδας!

Newsroom
Η τελευταία, «χρυσή» ζαριά της Ελλάδας!
Το τελευταίο της χαρτί στην μάχη της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ παίζει η Εθνική Ελλάδας υποδεχόμενη την ισχυρή Ισπανία (Πέμπτη 11/11, 21:45), με… συμπαίκτρια την Interwetten.gr.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Και αυτή ακόμα δεν εξασφαλίζει τίποτα στην Εθνική Ελλάδας, η οποία όμως θέλει να τα παίξει όλα για όλα, υποδεχόμενη την πολύ δυνατή Ισπανία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (Πέμπτη 11/11, 21:45), για την προτελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.

162 ειδικά στοιχήματα προσφέρει η Interwetten.gr για την καθοριστική αναμέτρηση της ομάδας του Τζον Φαν’τ Σχιπ, η νίκη της οποίας επί των Φούριας Ρόχας δίνεται στο (πολύ) ελκυστικό 7,75.

Στο 2,30 η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ από την Interwetten.gr, στο 6,75 να πετύχει γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος είχε κερδίσει το πέναλτι με το οποίο η Ελλάδα πήρε σπουδαίο 1-1 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην Γρανάδα.

Πολλά τα μουντιαλικά εισιτήρια, αλλά και οι δεύτερες θέσεις που δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία μέσω πλέι οφ, οι οποίες κρίνονται οριστικά το επόμενο εξαήμερο σε όλη την Ευρώπη.

Στο Δουβλίνο, η Πορτογαλία παίζει τα ρέστα της κόντρα στην Ιρλανδία (11/11, 21:45), στον δρόμο για την εξασφάλιση του απευθείας εισιτηρίου για το Μουντιάλ, μέσω της πρώτης θέσης του πρώτου ομίλου.

Η Interwetten.gr προσφέρει 159 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον μόνιμα «καυτό» Κριστιάνο Ρονάλντο να δίνεται στο 3,05 ως πρώτος χρονικά σκόρερ στον αγώνα του «Αβίβα Στέντιουμ».

Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, οι ισόβαθμες Ιταλία και Ελβετία δίνουν «τελικό» πρωτιάς στον τρίτο όμιλο και απευθείας πρόκρισης στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας που θα διεξαχθεί εν μέσω του ευρωπαϊκού χειμώνα (Παρασκευή 12/11, 21:45).

Στα 162 τα ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr, στο 2,10 να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες, στο 3,40 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Φεντερίκο Κιέζα.

Στη Ζένιτσα, τέλος, Βοσνία – Ερζεγοβίνη και Φινλανδία παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του τέταρτου ομίλου που οδηγεί στα πλέι οφ (Σάββατο 13/11, 16:00).

Η Interwetten.gr προσφέρει 164 ειδικά στοιχήματα για την μονομαχία Βόσνιων και Φινλανδών, με το over 2,5 γκολ σε απόδοση 2,25 και το να ανοίξει το σκορ ο Έντιν Τζέκο στο 5,25, αφού το μυϊκό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον επιθετικό της Ίντερ και αρχηγό της Βοσνίας δεν μοιάζει ικανό να τον αφήσει εκτός από έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα