Εθνική Ελλάδας: Οι δοκιμές του Φαν'τ Σχιπ και οι Μήτογλου - Γούτας που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Ελλάδας: Οι δοκιμές του Φαν'τ Σχιπ και οι Μήτογλου - Γούτας που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα

bet365

Ο Ολλανδός τεχνικός προχώρησε σε δοκιμές στην προπόνηση της Εθνικής την Τρίτη και φαίνεται πως θα επιμείνει στην τριάδα στην άμυνα για την Ισπανία.

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ - που έκανε δοκιμές την Τρίτη - έχει την εκδοχή του 3-5-2 ή του 3-6-1 για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Ισπανία (Πέμπτη ΟΑΚΑ, 21.45, COSMOTE SPORTS TV 1 και OPEN BEYOND). Ο Τσιμίκας προκύπτει πως θα είναι ξανά στόπερ και μία θέση δίπλα στον Τζαβέλλα διεκδικούν οι Μήτογλου / Γούτας (ο Βλαχοδήμος από την άλλη είναι ο βασικός γκολκίπερ το τελευταίο διάστημα). Η τριάδα στα μετόπισθεν θα μπορούσε πάντως να είναι και με Μήτογλου - Γούτα - Τσιμίκα.

Για τη μεσαία γραμμή οι βασικοί υποψήφιοι είναι οι Μπουχαλάκης - Σιώπης μαζί με τον Μάνταλο σε πιο προωθημένο ρόλο, ενώ ως ακραίοι μπακ - χαφ αναμένεται να αγωνιστούν οι Ανδρούτσος - Γιαννούλης. Για τις δύο θέσεις της επίθεσης φαβορί είναι οι Μασούρας - Παυλίδης με εναλλακτική επιλογή τον Δουβίκα. Θέση στην 11άδα διεκδικούν και οι Αλεξανδρόπουλος και Πέλκας.

Να θυμίσουμε πως οι Χατζηδιάκος και Μπακασέτας είναι τιμωρημένοι για τον αγώνα με την Ισπανία (ο Μπακασέτας λόγω τραυματισμού θα χάσει και τον αγώνα με το Κόσοβο που ακολουθεί) ενώ για τον Μπουχαλάκη προκύπτει ότι είναι έτοιμος και προπονήθηκε κανονικά. Επίσης ο Μαυροπάνος είναι τραυματίας και νοκ άουτ.

Οι παίκτες που έχουν κληθεί για τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γούτας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γεράσιμος Μήτογλου, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης και Τάσος Δουβίκας.

H βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

1. Σουηδία 15 (6) +9
2. Ισπανία 13 (6) +8
3. Ελλάδα 9 (6) +1
4. Γεωργία 4 (7) -8
5. Κόσοβο 4 (7) -10

Η αγωνιστική

9η Αγωνιστική - 11 Νοεμβρίου

Γεωργία – Σουηδία
Ελλάδα – Ισπανία

Ρεπό: Κόσοβο

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα