Έρευνα της FIFA για τα επεισόδια στο Αγγλία - Ουγγαρία και για όσα συνέβησαν στην Αλβανία

Κώστας Τόπας
Έρευνα της FIFA για τα επεισόδια στο Αγγλία - Ουγγαρία και για όσα συνέβησαν στην Αλβανία

bet365

Η FIFA μελετά και καταδικάζει τις βίαιες ενέργειες των οπαδών και των δύο ομάδων στους αγώνες τους με την Αγγλία και την Πολωνία, αντίστοιχα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η FIFA καταδίκασε τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο «Γουέμπλεϊ» μεταξύ αστυνομικών και Ούγγρων οπαδών, αλλά και σε αυτό μεταξύ Αλβανίας και Πολωνίας, εκεί όπου οι Αλβανοί οπαδοί πετούσαν μπουκάλια και ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμη και κινητά τηλέφωνα!

Αμέσως μετά από το περιστατικό, ο διαιτητής του αγώνα έφυγε μαζί με τους παίκτες της Πολωνίας για τα αποδυτήρια και το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά. Ακολούθησαν διαβουλεύσεις και εντέλει η αναμέτρηση συνεχίστηκε...

Τα ευτράπελα συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα, καθώς τη στιγμή που ο Κάρολ Σφιντέρσκι έκανε δηλώσεις, οπαδοί του πέταξαν ξανά μπουκάλια.

«Η FIFA αναλύει αυτήν τη στιγμή τις εκθέσεις των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προκειμένου να καθορίσει την καταλληλότερη δράση.

Η FIFA καταδικάζει έντονα τα επεισόδια στο Αγγλία-Ουγγαρία και Αλβανία-Πολωνία και θα ήθελε να δηλώσει ότι η θέση της παραμένει σταθερή και αποφασιστική στην απόρριψη κάθε μορφής βίας καθώς και κάθε μορφής διάκρισης ή κατάχρησης. Η FIFA έχει μια πολύ σαφή στάση μηδενικής ανοχής απέναντι σε μια τέτοια αποτρόπαια συμπεριφορά στο ποδόσφαιρο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το διοικητικό όργανο.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα