Ο Μασούρας ως φορ σκόραρε κόντρα στους Νορβηγούς (vid)

Newsroom
Ο 27χρονος ήταν από την αρχή ο 1 εκ των 2 επιθετικών της «γαλανόλευκης» και στο καλοκαιρινό φιλικό με τους Σκανδιναβούς, ενώ ο φαν ΄τ Σχιπ τον έχει και άλλες φορές χρησιμοποιήσει ως «9άρι».

Στην κορυφή της «γαλανόλευκης» επίθεσης θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα ο Μασούρας, αφού μαζί με τον Παυλίδη θα είναι τα «9άρια» της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Γεωργία. Για τον 27χρονο η συγκεκριμένη θέση δεν είναι «άγνωστη» καθώς στο παρελθόν έχει ορισμένες φορές παίξει φορ τόσο στον Ολυμπιακό (π.χ. σε ένα ματς της Τρίπολης) όσο, κυρίως, στον Πανιώνιο.

Για όσους θυμούνται μάλιστα και στη φαν ΄τ Σχιπ εποχή ο Ολλανδός κόουτς τον έχει επίσης χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ως «φουνταριστό» στην ελληνική ομάδα, τόσο από την αρχή όσο και κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα . Πλέον τρανταχτό παράδειγμα είναι το φιλικό του Ιουνίου με τη Νορβηγία στην Ισπανία όπου ήταν επιθετικό δίδυμο μαζί με τον Πέλκα και μάλιστα σκόραρε σε «κίνηση κλασικού φορ».


Ως «9άρι» ήταν και στο τελευταίο ημίωρο (υπολογίσιμο δείγμα) του φιλικού με το Βέλγιο λίγες ημέρες πριν (εκ νέου με παρτενέρ του μεσοεπιθετικό της Φενέρ) όπου σε μία περίπτωση «έφτασε» μια ανάσα από το γκολ (ο Μινιολέ είχε αποκρούσει το σουτ του όταν και βγήκε στην πλάτη της άμυνας των «κόκκινων διαβόλων»).

Ετσι ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν θα βαδίσει στο Μπατούμι σε... αχαρτογράφητα νερά.

@Photo credits: eurokinissi